a ja nie mogę 0 Napisano Luty 11, 2009 Witam, drogie panie ktore biorą tabletki anty. wytłumaczcie mojemu facetowi żeby nie martwił się ze zajdę w ciąże, nie po to się chyba tym trujemy, żeby później się obawiać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m.y.ch..a Napisano Luty 11, 2009 do męża A JA NIE MOGE : Twoja kobietka nie zajdzie w ciąże;D mozesz byc tego pewny na 99,999% ;) Wiem,bo sama biorę i jeszcze w ciaze nie zaszłam;P pozdrowionka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evan Napisano Luty 11, 2009 a kto wie, po ktorych tabletkach sie nie tyje, a przede wszystkim PO KTORYCH NIE ROSNA PIERSI? mam juz dosc eksperymentowania i mam ochote odstawit ten shit.... obecnie jestem po 3 miesiacach yasminelle ale mam migreny, piersi niby nie rosly wiec ok, ale moze znacie takie po ktorych by...zmalaly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m.y.ch..a Napisano Luty 11, 2009 hmmm to chyba zalezy od organizmu...Ja brałam harmonet i diane 35,ale niestety piersi mi nie urosły;( a Ty jakie bierzesz pigułki,ze Ci rosną piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość evan Napisano Luty 11, 2009 po microgynonie mi urosly. szkoda ze muislaam z tego powodu zmienic, bo tani byl a yasminelle drogie fch.uj. ale to rosniecie raczej nie jest fajne dla nikogo, bo piersi po prostu bola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja nie mogę 0 Napisano Luty 11, 2009 Dziękuję za rady, mój mężczyzna powinien się uspokoić, bo mnie coś słuchać nie chce ;) mi po microgynonie pierci urosły tyle co tyle, właściwie stały się nabrzmiałe jak przed okresem. a co do skutków ubocznych - to zalezy od organizmu, ja nie miałam żadnych. pozdrawiam drogie panie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clem 0 Napisano Luty 11, 2009 Heh, a mój facet bardziej od początku ufał tabletom niż ja :D ja miałam schizy jak zawsze :D no, ale mężu a ja nie mogę, zobacz ile kobiet bierze i nie zaszły, ja własnie dostałam krwawienie po 7 opakowaniu :D to dobry wynalazek jeśli chodzi os kutecznosć zapobiegania ciąży :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja nie mogę 0 Napisano Luty 11, 2009 ---> Clem powiedz to mojemu ;) u mnie było na odwrót, to ja bardziej ufam tabsom niż on... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upencjaaa Napisano Luty 12, 2009 UP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja nie mogę 0 Napisano Luty 13, 2009 ktoś się jeszcze wypowie w sprawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach