Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgubiona...

Mój facet ciągle śpi

Polecane posty

Nie wiem co mam robić mój facet może ciągle spać, nie wstaje do pracy rano, ma na szczęście ten komfort, że może pospać, ale potem pędzi wszędzie na ostatnią chwilę. Nie zależnie od tego, o której się położy mógłby przespać nawet cały dzień. Jego też to zaczyna męczyć, ale nie wiem jak mu pomóc. Może ktoś coś poradzi?

Gość szkoda ...
może jest na cos chory moja znajoma tez ciagle spala, pozniej dowiedziala sie ze ma raka :(

Gość może ma narkolepsję

Gość natalek
to moze być tarczyca.mialam niedoczynnosc i tez chodziłam cały dzien zaspana...:( wiecznie zmęczona.

On zwyczajnie śpi nie ma żadnych napadów związanych z silnymi emocjami, więc to raczej nie jest narkolepsja. W weekend śpi aż go obudzę zjemy śniadanie coś porobimy i znowu może się położyć i spać a ja pełna energii.

Gość ediiiiiii
moj mąż też tak miał a póżniej dowiedziałam sie że bierze amfetamine (mogl po tym spac 2 dni)

Gość cati82
Mysle ze zestaw witamin mu potrzebny np.vigor zen szeniem, a jak po 1-3 nic sie nie zmieni to do lekarza.

Gość asiuj
mój facet śpi kiedy tylko sie da,w nocy,po pracy rano po śniadaniu,po obiedzie,wieczorem.nie pomaga mi przy dziecku wogole...czasem przespal 2 dni z mala przerwa,dowiedzialam sie ze bierze amfetamine...przestal brac i dalej duzo spi.chyba mu tak zostalo...jestem po prostu samotna przynies podaj odnies zrob,okap nakarm przebierz dziecko a on lezy w wyrze caly czas nawet jak ma urlop!!!traktuje mnie jak sluzaca,placze wieczorem jak maly nie spi bo jestem juz zmeczona i nie moge zasnac bo on nawet do niego nie wstaje chocby nie wiem jak plakal nie wstaje do niego

Gość asiuj
moje dziecko do 3 mca zycia nie wiedzialo kto to tata bo rzadko do malego podchodzil...praca przy dziecku,szczegolnie bez pomocy meza jest cięższa niż praca normalna,wyjsc odfajkowac8 godzin przyjsc i spac ,wysługiwac sie zona ktora ma tyle obowiazkow na glowie...przez pol roku nie zmruzylam oka po poludniu chociaz na godzine,nie pamietam co to drzemka bo mam male dziecko.a niestety to tez jest meczace,kocham mojego synka i dla niego wszystko robie,ale byloby mi łatwiej gdyby mąż mi troszke pomogl,np nakarmil go ze dwa razy dziennie ale on nawet tego nie zronbi,oni to lenie zasrane oczywiscie sa gdzies na swiecie jakies wyjatki ale to chyba rzadkosc.Wieczorami siedze sama,nawet na film nie mam z kim popatrzec,nie rozumiem mojego mężapowiedzcie mi co sądzicie o takim traktowaniu z jego strony.Przepraszam ze wszystko tak byle jak napisane ale mały mi marudzi i musialam sie spieszyc,a ten juz śpi.20 godzina dopiero...

Gość jenk
Może ma cukrzycę ?

Gość exodexo
może ma śmierdzącą leniwice????

Gość tak znamy Mirek
Ma depreche jak nic:)

Gość asiuj
nie ma deprechy ani cukrzycy...po prostu ma wy***ne na mnie i na syna...tak go nauczyłam,wszystko robilam za niego i teraz mam...nie dosyć ze dziecko sama wychowuje to jeszcze usługuje jemu cały czas.Dziewczyny!!!nie uczcie swoich mężów leżenia w łóżku,nie noście im śniadanek,nie podawajcie im pilota!!!wciskajcie im dziecko aby sie nim jak najwiecej zajmowali,bo bedziecie cierpieć tak jak ja.On sobie mnie wyszkolił i nic już nie zrobie.Byłam miła,serdeczna,wszystko robiłam dla niego a teraz mam...Tak to jest jak jest sie za dobrą...

Gość ona_ola
Witam, mam ten sam problem moj narzeczony caly czas spi, mamy teraz kilka dni wolnego a on spi do godz 14 -15 a ja odchodze od zmysłow i nie wiem co robic , planujemy zawsze cos fajnego wieczorem a rano on nie wstaje i masakra, ja juz mam dosc , pomozcie...

Gość dieteyczka B
Przyczyną ciągłego spania, może być błachy powód, a może być też większy. Ja bym na poczatek doptrywała się powodu tego stanu, w diecie, to jak się człowiek odżywia ma bardzo wielki wpływ na jego samopoczucie i wygląd. Nabiał, cukier, mięso, wędliny i ciągle gotowana żywność, bardzo obciąża organizm, przez co człowiek jest senny i zmęczony. Powinno się włczczyc do diety duzo surowych warzyw i owoców, bo one sa lekkostrwane i dodaja energii. Dobrz było by sie zaprzyjaznic ze sportem, chociaz godzinny spacer na swieżym powietrzu jest bardzo wskazany dla lepszego samopoczucia. Trzydionwe dietki oczyszczajace, tez sa bardzo wskazane dla poprawy funkcjonowania całego organizmu.

Gość wyczerpana
Witam, mam ten sam problem co asiuj, tyle że męczę się już klka lat.. Mąż w kółko śpi wszędzie: w domy, jak jesteśmy w gościnie (!) Tylko , że on wychodzi wieczorami, wraca w nocy zostawiał mnie samą jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem, a jak byłam z drugim to już w ogóle mnie zostawiał, aż się bałam z kim zostawię córeczkę jak zacznę rodzi. Pracuję zawodowo i jestem notorycznie przemęczona i samotna. Nie mogę na niego liczyć przy dzieciach a jak się nimi zajmuje to też ani obiadu im nie poda, pije przy nich piwo itp. Nie wiem czy ma to znaczenie ale mąż ma skrzywiona przegrodę nosową i to konkretnie i zasypia wszędzie gdzie zamknięte są pomieszczenia. W mieszkaniu słaba jest cyrkulacja powietrza, może to jest przyczyną...nie wiem już sama.. Serce mnie boli, mam nerwicę i paradoksalnie nie mogę w nocy spać..

Gość do zagubionej
a jak z seksem, czy też jest śpiący, czyli do dupy? Jeśli i z tym problem, to zmień model pókiś młoda.👄

Gość dla zagubionej
cyt. z netu: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related http://www.vismaya-maitreya.pl/naturalne_leczenie_lewatywa_-_jak_to_zrobic_cz2.html

Gość niech zbada poziom cukru
zwłaszcza jeśli senność idzie w parze z dużym pragnieniem. to objawy cukrzycy.