Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę

Dlaczego po minetce dostałam zapalenia ???????

Polecane posty

Gość chcę

i to takiego ostrego :O To była moja pierwsza, zawsze tak jest ??

dlatego, że w ustach jest najwięcej bakterii. Jak jesteś podatna na zakażenia to może sie to u Ciebie powtarzać niestety. Warto dbać bardziej o higienę po minetce, czyli od razu sie podmyć np.

Gość chcę
Bjutiful nie dziwie sie że nie odróżniasz podszywu :O TO będzie teraz mył żeby przed każdą - pomoże troche ??

po minetce niekoniecznie trzeba sie podmyc...ale koniecznie trzeba sie wysiusiac....wtedy z cewki moczowej usuwaja sie bakterie ktore tam wczesniej trafily...ja zawsze po orgazmie ide siusiac,,,-taka fizjologia...:)

Gość grwgrnb
dlatego, że chłopak musiał mieć zepsutego zęba. poza tym jak ktoś już tu powiedział w okolicy ust jest więcej bakterii niż na rękach. z siusianiem po to nie żart

ale jak ma zapalenie pochwy a nie cewki moczowej to jej sami sikanie nie pomoże...w sumie o jakie zapalenie Ci chodziło?? o infekcje pochwy? czy pęcherza?

ja zrozumialam ze cewki moczowej ...ale jesli dostala zapalenia pochwy to znaczy ze chlopak robiac min ete mial brudne lapy...

Gość chcę
jamy ustnej

Gość chcę
dostałam zapalenia jamy ustnej ,dlaczego?

Gość ciocia kazia
Bo nie myjesz zebow, zapewne.

W Ciechanowie na dyskotece, jakaś dziewczyna całowała się z chłopakiem, dostała potem jakiejś opryszczki na ustach, którą nie chciała w ogóle zejść. Gdy poszła do dermatologa okazało się, że to wiana jadu trupiego. Domyśliła się, że to może być od tego chłopaka. Miała jego nr telefonu, umówiła się z nim ale wcześniej zgarnęła go Policja i okazało się, że ten chłopak trzymał w domu zwłoki 2 dziewczyn. Jak dobrze znasz swojego chłopaka? :)

Chodziło mi o zapalenie pochwy... sikałam po, użyłam chusteczek do higieny intymnej po, jemu sie zachciało o 7 rano i nie mył zębów, a ma zdrowe- to wiem Poza tym znam go baaardzo dobrze

Gość naciski
rece mial brude