Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria maria

małe grzeszki

Polecane posty

Gość daria maria

od paru dni rozmawiam z pewnym chłopakiem z brazylii...jest dość zabawny;) jak to brazylijczyk i wczoraj duzo rozmawialismy o sexie i taki tam sa dziwne obyczaje ze wszyscy uprawiaja sex w motelach i tak sobie zaczelismy zartoac ze jak przjade to tam pojdziemy ja mówie ze jak przyjdade i mu sie nie spodobam to go przywiąże i sie zaczeło... npisał zebym napisała co mu zrobie .lekko sie zawstydziłam i dla jaj zaczełam mu cytowac jedno opowiadanie z netu .......... hehe było to całkiem zabwne dopóki nie zaczał pisac ze ma kamerke internetowa i bardzo by chciał sie przy mnie zmasturbowac...i zebym mogła na niego patrzeć.....:O:O:O i jednak poczułam obrzydzenie:O

Gość daria maria
nic nie powiecie myslałam ze moze czasami sobei tak piszecie z faceami i chiałam sie spytac jak to jest u was

Gość jakbym siebie czytała
Ja też czuję obrzydzenie. Czasem rozmawiam z kimś na gg czy tlenie, rozmawiamy normalnie. W pewnym momencie pytanie o kamerkę...i wiem co będzie dalej. :O

Gość uppppppppp

Gość dziewczyna z komputera
no i się skończył pewien etap flirtu internetowego. Teraz mięso, albo nagle będziesz miała duużo pracy cały czas PS. Jak nie dasz mięsa, to facet nagle stanie sie zapracowany

albo jak okaże się ze mieso mu nie smakuje to też :D Uroki szybkiego flirtu w sieci :p

Gość daria maria
nawet sie wczoraj odezwał sam...a myślałam ze sie juz nie odezwie;) ale normalna gadka bez podtekstów wiecie to brazylijczyk.oni maja troche inna mentalność niz my.... hahaha

jakoś nie wydaje mi się by to była sprawa narodowej mentalności :p

Gość daria maria
poza tym on wie ze ja nie mam kamerki internetowej..... wiec ja nie musiałąbym nic robic;) hahah tylko patrzeć:O:O jak sobie wali swojego brazylijskiego kutasssosa;)

Gość daria maria
heheeh może to nie narodowqa mentalność bo poznaje wielu brazylijczków w necie i jakos z zadnym takch akcji nie było:P ale on jest dość ześwirowany chociaz ja głupia bo sama sobie na to pozwoliłam hahah i ciagle krązyłam wokół sexu ...i otym rozmawialismy zwykle prowadze rozmowy bardziej hehhe na poziomie;) nawet mi powiedział ze ma 17 cm i czy mi sie podoba;)

Gość Dar3k
normalka - wczesniej czy później we flircie netowym pojawi się sex z kamera albo głosem :) inna sprawa że to bywa przyjemne :P Daria - a ile masz lat?

Gość Dar3k
następny z pasta do zębów

Gość daria maria
24

Gość Dar3k
a to młodziutka jeszcze... za kilka lat taka sama sytuacja i byłaby inna reakcja :)

Gość daria maria
nie sadze zeby wiek miał tu cos do rzeczy poprostu mnie to obrzydza jak widze trzepiacego sobie kutasssosa kolesia w monitorze:O na zywo ok;) ale nie w necie

Gość Dar3k
daj namiar na siebie i zapytam o to samo za 8 lat - ok?? :P

Gość daria maria
a ty ile masz lat 40;)?

Gość daria maria
moze bym nawet mogła go ogladac ale za bardzo nie mam jak bo mieszkam z mama i wolałabym zeby np przez przypadek nie weszła do pokoju kiedy ja sie bee zabawiac albo on:O hahaha było by to lekko krepujace a kmputer niestety jest w takim miejscu ze nie mam mozliwosci

Ej a czemu ja mam tak ze zawsze kobieta pyta o kamerke:D a ja mam ale w pudełku:D pobawiłem sie i schowałem ... oczywiscie kamerką;P

Gość Dar3k
nie - ja mam własnie 30 i zdarzyło mi się tak zaszaleć - i obydwie strony bawiły się dobrze... więc coś z tym wiekiem musi byc :) kiedyś bym o tym nie pomyślał

Gość to nie obrzydzenie tylko
warunkow nie masz :D

Gość daria maria
hehe no nie mam warunków bo takto moze i nie wiem jak by sie to skonczyło hehehe nie wiedziałam ze sie tak koles rozgrzeje:P ze bedzie chciał sie przy mnie masturbowac:P hahahaha;) ale narzie tylko rozmawiamy.na razie normalnie:)