Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legenda życia

NERWICA...Kto ma ten problem?Jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość legenda życia

O dluzszego juz czasu[pare lat] mam bardzo dziwne i dokuczliwe dolegliwosci ktore wskazywaly by na nerwice serca. Czy sa osoby z podobnymi problemami?Jak sobie radzicie?

Gość aroniaa a
Ja sie wyciszam... biore milocardin i przechodzi. Mecze sie z tym juz 8 lat :o

Gość legenda życia
Niedawno bylo u mnie pogotowie-mam zrobic wszelkie wyniki plus echo serca. lekarz stwierdzil ze mam zaburzenia emocjonalne i te objawy sa na tle nerwowym.kiedys leczylam sie na wade zastawki-jak zaczelam czuc sie lepiej przestalam brac leki i nie poslzam do kontroli-teraz wrocilo.

Gość aroniaa a
Nie mozna samemu odstawic lekarstw .. moze nie wyleczylas sie do konca?No i czemu nie poszlas do kontroli.. nerwica... to wlasciwie choroba duszy. Jak sie u Ciebie objawia?

Gość legenda życia
objawy napady dusznosci kolatania serca drzenie rak pocenie rak jak sobie o tym pomysle to zaraz te objawy mnie nachodza w nocy mam takie jakby leki-jakby nagle przejechal obok mnie samochod-i budze sie z waleniem serca pale papierosy-czasem boje sie zaplic ze zle sie poczuje aha do tego drtwienie rak klucie w mostku

Gość legenda życia
to objawy nerwicy a poza tym mam wade zastwki i bodajze tachykardie ,mialam stwierdzone tez nadcisnienie wydaje mi sie ze poiwnnam isc do psychiatry bo jak sie glebiej zastanowic to wszystko lezy w mojej psychice z mojego dziecinstwa jak rowniez teraz z doroslego zycia-moja historia jest dosc skoplikowana .a najlepsze jest to ze jeszcze do niedawna nie zdawalam sobie z tego sprawy.a teraz ladwo daje sobie rade.