Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochydna woda

Pomóżcie mi napisać pismo w sprawie wody, mam niemowle a oni syf leją i podwyżki

Polecane posty

Gość ochydna woda

Co chwile podwyżki a woda pozostawia wiele do życzenia!! Mam kilkumiesięczne dziecko a tu co moment leci żur, szczególnie na wieczór do kąpieli. Czasmai lecą jakieś czarne paprochy. Nie wiadomo kiedy robić białe pranie! Już chcą 15zł za podgrzanie wody, mieszkam w malym miasteczku... Wody mineralnej nie będę kupowała, wystarczy że przez 6 miesięcy miałam taki wydatek żeby mała miała jak najlepszą wode z jakiej racji mam takie koszta sobie robić. Normalnie wściekła jestem!

Gość Klarisssaaa
zadne pismo ci tu nie pomoze ty sama nic nie zdziałasz współczuje!!!u mnie w miescie walka o normalną wodę trwa latami i dalej nic z tym nie zrobiono a pism napisałam chyba z 15 ;/

Gość ochydna woda
to może chociaż z ceny zejdą... co konkretnie poisałas?

Gość Klarisssaaa
nie zejdą z ceny na pewno tylko ze my płacimy prawie 10 zl ale i tak nic sie nie dało rzobic!ciągle mowia pisza itp. ze cos z tym zrobia jak narazie robią-z nas durni!!!

Gość PaniKaczorek
Poproś Sanepid o interwencję. Weź próbkę wody i im zawieź.

Gość Klarisssaaa
sprobuj z tym sanepidem moze to cos faktycznie pomoze!!!

Gość ochydna woda
hmm mam nadzieje że nie zaszkodze sobie samej takim "ruchem"

Gość Klarisssaaa
mysle ze nie przeciez nie muszą wiedziec tam gdzie powinni ze to ty to zgłosiłas!a moze to cos pomoze!

Gość PaniKaczorek
Możesz sobie jedynie pomóc! kto wie czy ta woda nie jest zanieczyszczona jakimś szambem??????? mało to słychac że ktoś spuszcza szambo do ujęcia wody ? I jeśliu ma kolor taki jak mówisz i pływają w niej jakieś syfy, to na pewno nie spełnia podstawowych standardów.