Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonina z Henrykowa

Kuzynka wraz z rodziną ukryła przed nami ciążę, co o tym myślicie?

Polecane posty

Moja kuzynka (21) mieszka wraz z rodzicami i dziadkami w jednym mieszkaniu, w miejscowości 25 km oddalonej od naszej. Jak zaczęła studiować to mało bywała w domu tzn. jak my odwiedzaliśmy dziadków (rodziców mojego taty) to jej nie było widać. A jej rodzice (brat mojego taty, mój chrzestny) czasem przychodzili to pokoju dziadków ale raczej byli bardzo neutralni. \Ostatnio się dowiedzieliśmy że kuzynka urodziła!!! A my nic nie wiedzieliśmy o ciąży. O narodzinach dowiedzieliśmy się przypadkowo. Jak odwiedziliśmy dziadków, oni byli w drugim pokoju przywitali się ale nic nie powiedzieli o dziecku, nawet nie pokazali ani nic. co o tym myśleć?

dziwne moze dziewczyna nie wie z kim albo to był jednorazowy numerek i sie wstydza??bo co niby maja powiedzieć..

Gość wiadomo o co kaman
Moze sie wstydza calej sytuacji? 21 lat to znowu nie tak wiiele, wiec dziecko zapewne bylo wpadka. A gdzie ojciec dziecka?

Gość bo oni pewnie z tych
którzy myslą: "co ludzie powiedzą".😴

przypadkowo tzn. nie od rodziny. w tym roku mam ślub i jak mam się zachować? jak pojechać dać zaproszenie jak oni się tak zachowali. gdybyśmy się przypadkowo nie dowiedzieli to pewnie byśmy nadal byli nieświadomi, a przecież to najbliższa rodzina. Nigdy nie było zgryźliwości, kłótni.

Gość ppppppppppppppppp
może jesteście tak wścibscy, że postanowili Was o niczym nie informować?

może i wpadka, chłopak chyba znany bo kiedyś ciotka pokazywała zdjęcie jej chłopaka (i już chyba była w ciąży z moich obliczeń)ale nie powiedzieć przez 9 miesięcy? trzymać w tajemnicy? czyż to nie chore?

Gość to ja sie nie dziwie ze ukryla
widzac Twoja reakcje :P Pewnie reszta rodzinki podobna, wiec wcale sie dziewczynie i jej bliskim nie dziwie :D Zajmij sie swoim zyciem i daj zyc innym :O

Gość lalunia lalunia
Jak ma 21 lat i studiuje dziennie, to dziecko na bank było z wpadki. Byc moze ojciec w ogóle nie chce miec z tym całym kramem nic wspólnego. Dlatego ciotka z wujkiem pewnie siewstydzą. Uwazam, że to idiotyzm, bo jak dziecko już jest, to zasługuje na to, zeby je kochać i w pełni akceptowac, a nie chowac po kątach. Ale kto powiedział, ze jak ktos jest dorosły, to musi od razu byc mądry

nie jestem z CBA i nie jestem wścibska ale to najbliższa rodzina rodzony brat mojego taty, mój chrzestny!! mieszkają w jednym mieszkaniu z dziadkami więc się widujemy, rozmawiamy na neutralne tematy, albo wcale.

Gość dddddddddddd
na 100% dziecko czarne ! to nienormalne, żeby bliska rodzina niewiedziala o narodzinach dziecka.... ok z wpadki, niewiadomo kto jest ojcem ale żeby nie pokazać? chorzy ludzie :o

to ja sie nie dziwie ze ukryla ja tylko pytam co myślicie? a nie proszę o ocenę co zrobiłam bo nawet nie napisałam coo zrobiłam. a nic nie zrobiłam, tylko mi przykro.

Gość dddddddddddd
a i skoro dzieciaka nie ma darujcie sobie prezenty dla nigo rzy odwiedzinach... no moze banany jak podrośnie :D

Gość to ja sie nie dziwie ze ukryla
ja wlasnie to mysle... Ukryla, bo ma wscibska rodzine. Chciala miec swiety spokoj i tyle :)

a jej matka podobno rozgaduje na mieście że jest babcią, że kupują mieszkanie itp. przykre że najbliższa rodzina tak się zachowuje:(:( mnie to nie obchodzi, że z wpadki czy czarne czy jakie? tylko o fakt. to jej sprawa jak sobie układa życie, ale co ukrywali przez 9 miesięcy teraz nie pokazują. co to za rodzina? jak mam zaprosić chrzestnego na ślub? a może też zrobić tajemnicę?

Gość dddddddddddd
no kurwa ale nawet jak czarne i puszczala sie na prawo i lewo to nikt jej za to nie opluje w rodzinie ! tylko obgada za plecami ....

Gość dddddddddddd
ja bym sie obraziła na takich wariatów :o

dla mnie to może być nawet czarny chińczyk, wali mnie to chodzi o sam fakt. Byliśmy u dziadków w gościach a oni siedzieli sobie za ścianą i nic, ani nie powiedzieli ani nie pokazali ani nic. My ściema że jakby nic bo wiedzieliśmy od obcych osób. A babcia tylko powiedziała, że została prababcią. oni się przywitali tzn. wujostwo a potem ciszaaaa

Gość dziwne to
może poprostu powiedzcie, że dowiedzieliście sie o narodzinach dziecka i czy moglibyście je zobaczyć. I zapytajcie dlaczewgo trzymali to wtajemnicy, przeciez i tak by sie wydało.

Gość a mozeee
oddali do adopcji? i sie wstydza dziwne to..

Gość mam do ciebie pytanie
w jakiej miejscowosci mieszkasz?

Może oni sa zacofani i wydaje im się ze nieślubne dziecko to hańba w rodzinie? Nie pytajcie czemu zataili ani o ojca. jakby przyszło do rozmowy i do dziecka to po prostu pogratulujcie i powiedzcie że mogą na was liczyć jakby coś potrzebowali, może z czasem was wtajemniczą.

Gość dddddddddddd
moze faktycznie sprzedali na zachod?