Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szokuuuuu

slyszalyscie jaki dramat

Polecane posty

Gość w szokuuuuu

odebrali poltoraroczne dziecko rodzicom dlatego, ze byli biedni. matka stracila pokarm, dziecko dokarmiano butelka. kurator powolywal sie na to, ze w domu byly psy, a dziecko trafilo do rodziny zastepczej, gdzie tez byl pies. zadbane, kochane dziecko i odebrali :(co za niesprawiedliwosc:O a jak dziecko jest bite czy maltretowane to zaden kurator nie reaguje, tylko czekaja, az stanie sie najgorsze:O

Gość w szokuuuuu
wczoraj w uwadze tvn bylo :(

Taka jest nasza Polska ,smutne to :( Ale jak pijaki i narkomani bija i znecaja sie na dzieckiem to nikt nie widzi,dopiero jak stanie sie tragedia. Ja nie moge o takich rzeczach sluchac ,bo zaraz nie spie po nocach.

świnie a takim chlorom co zostawiaja na cale noce dzieci i ida chalac w domu melina i dzieci tylo w przedszkolu to nie odbiora ....az serce sie lamie:(

Gość Gabryska.abc
Ogladalam. Mieli zastrzezenia, ze psy biegaly po wersalce, na ktorej lezalo dziecko. I, ze nie mialo lozeczka. Moim zdaniem: 1. Skad do chuja wafla wiadomo, ze w rodzinie zastepczej pies nie skacze po dziecku??? 2. Dziecko moglo spac w wozku, wiele rodzicow kladzie dziecko do gondoli w pierwszych miesiacach zycia. A wozeczek mieli pierwsza klasa. Chamstwo. Noz sie w kieszeni otwiera:O

Gość wez nie strasz....
U mnie tez sie nie przelewa, mamy dziecko i psa. To niemozliwe, zeby ot tak sobie przyjsc do kogos i zabrac dziecko!!

Gość wez nie strasz....
no ale po co wpuscili ich do domu?! Mieli nakaz?? W ogole wtf :O

Gość misia1981
To bylo dziecko urodzone w listopadzie 2008,a nie poltoraroczne.

Gość SanSan
cos Wam sie chyba pomieszalo ja slyszalam ze 1,5 miesieczne dziecko!

Gość fygjhbku
taka prawda ze rodziny zastępcze to sie zakłada dla pieniędzy. za jedno dziecko dostają 1.500 a jak mają 4-5 dzieci. to luksus. dali by te pieniądze rodzicom dziecka to tez dali by rade wychowywac je normalnie

Gość w szokuuuuu
poltoramiesieczne, pomylilam sie, sorki :O

Gość w szokuuuuu
w dodatku te psy nie mieszkaly u rodzicow dziecka, ale u dziadkow, po drugiej stronie korytarza. akurat byly w domu jak przyszedl kurator. masakra. biedni sa, ale dbali o dziecko, kochaja je. zal mi ich strasznie:(:(:(

Gość wez nie strasz....
Ale jak to mozliwe ze ktos wszedl do ich domu?? Wpuscili? Czy oni mieli nakaz jakis? Ktos nakapowal??? Jak to mozliwe??

Gość SanSan
poprpstu kurator ich odwiedzal w zwiazku z tym ze matka byla nieletnia

Gość w szokuuuuu
bylo cos, ze dziecko nie widzialo lekarza od dluzszego czasu, czy jakos tak... ale przeciez ono ma dopiero poltora miesiaca! a zdrowiutkie i zadbane bylo!!! zreszta z tego wszystkiego wynika, ze zabrali je naprawde z dupy wyciagnietych przyczyn. po prostu sad zarzadzil, ze w rodzinie zastepczej bedzie mialo lepsze warunki. masakra...:O

Gość w szokuuuuu
matka 18 lat konczy w maju.

Gość a ojciec tez
niepelnoletni?? Poza tym przeciez chyba ktos przychodzil ogladac z osrodka malucha? Polozna czy ktos tam? Zawsze tyak jest, czy nie? To po co z maluchem w taka pogode robic wyprawe do przychodni i kwitnac tam w kolejkach, nie rozumiem :O jak dziecku nic nie jest i jeszcze szczepic nie trzeba.

Gość w szokuuuuu
jestem tego samego zdania:O nie rozumiem tego zupelnie. ojciec ma 21 lat, od poczatku uznal dziecko, ale oni go cos tak zakrecili, ze dziecko mialo wpisane nazwisko matki. chlopak nie zna sie na przepisach i stad tak wyszlo. ogolnie jestem zniesmaczona jak mozna tak potraktowac ludzi. doroslych, odpowiedzialnych ludzi, ktorzy chcieli byc rodzina:(

Gość nie wiem jaki nick
wiecie ja tak sobie wczoraj pomyslalam jak to ogladalam ze sprawa jest podejrzana. moze prokurator ma znajomych którzy nie mają i nie mogą mieć dzieci a wiadomo z rodziny zastępczej taki maluszek trafi do rodziny adpocyjnej. takie sa moje przypuszczenia chociaz nie wiadomo na 100%. Dziecko zadbane nakarmione i odebrane matce a tkie pijaczki czy narkomanki nawet nie prxzejmują się losem dzieci tylko do opieki po kase biegaja.