Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale plama

karta profilaktyczna badania lekarskiego ucznia w szkole ponadgimn.

Polecane posty

Gość ale plama

właśnie dostałam taką kartę, którą muszę wypełnić, ale nie o to chciałam pytać. w punkcie czwartym mam dane, które będą wypełniane po badaniu lekarskim. jest tam podpunkt dotyczący dojrzewania płciowego wg. skali tannera. przeczytałam o tej skali w necie, czy to znaczy, że jakiś lekarz będzie mnie dokładnie sprawdzał w kwestii biustu i owłosienia? :o :o :o

U mnie jak było to badanie, to tylko w staniku trzeba było się pokazac:P Jedna koleżanka w klasie nie miała, mimo duzego biustu... :|

Gość ale plama
no ja myślę, że w staniku, bo w życiu nie będę świecić gołymi cyckami przed wsiowym lekarzem :o najgorsze jest to, że mam problem z owłosieniem na brzuchu, który skrzętnie chowam przed ludźmi, nawet przed rodzicami, a teraz jakiś facet będzie to oglądał :o :o

no to zgól włoski/użyj kremu do depilacji/wosku/depilatora i po problemie :)

Gość ale plama
kropki mnie zdradzą :D czego nie użyję mam krostki i wyglądam jak przy ospie, a zanim wynajdę jakieś przekonujące wytłumaczenie to się domyśli :D

Gość gość
Wedlug mnie te wszystkie badania w szkole sa robione na odwal, a ich metody naprawde pozostawiaja wiele do zyczenia. Na waszym miejscu zwróciłabym się do prywatnej doktor tutaj www.medycynapracyaugustow.pl robia tez badania wlasnie dla uczniow

Gość gość
Super sprawa

Gość gość
Ja takze uwazam, ze szkolne badania sa przeprowadzane niestarannie i słabo. A nie o to przecież w tym chodzi, prawda? Ja swoje dziecko specjalnie wyslalam do lekarza medycyny pracy http://medycynapracybielsko.pl/ , gdzie badania zostaly przeprowadzone niezwykle starannie i pod okiem profesjonalistow. Zdecydowanie warto miec namiary na kogos takiego.