Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia.R

Poszukuje odmiany

Polecane posty

Gość Sylwia.R

Witam, Mam na imie Sylwia, mam 25 lat i mieszkam w Warszawie. Chyba wiecej nie musicie na tym etapie wiedziec Zdecydowalam sie tu napisac, poniewaz szukam odmiany. Jestem z moim chlopakiem od 4 lat i okazuje sie,iz mimo tego,ze to dobry czlowiek i kochany mezczyzna, brakuje mi czegos. Po prostu - jego zachowania seksualne sa do bolu przewidywalne i konwencjonalne. Nie chce zadnej odmiany od standardu misjonarskiego, czasem skusi sie "na pieska", jezdzca, ale nie ma mowy o udziwnieniach. A mnie od jakiegos czasu pociaga to,co "zakazane". Proby zainteresowania go czyms wiecej niz klasykiem spelzly na niczym. To trwa na tyle dlugo,ze zdecydowalam sie na zmiane. Poszukuje faceta, z ktorym moglabym zrealizowac wszystkie moje fantazje i potrzeby.M.in bycie suczka elementy BDSM seks analny chodzenie w seksownej bieliznie (tak,on nawet do tego nie dazy!) piss seks z duzo starszym mezczyzna byc moze bestiality (kto wie, ten wie:). Moj adres e-mail: sylwia.ra(at)gazeta.pl Napisz, jesli jestes zainteresowany, co bys chcial ze mna zrobic. Skontaktuje sie z wybrancami. Pozdrawiam, Sylwia Panowie

witaj jestem zainteresowany jesli nie chodzi ci o stały zwiazek tylko o przeżycie tego co napisałas

Gość Sylwia.R
odswiezam temat ....

Gość zaciewiona87
i wałsnie przez takie kurwy jak ty, faceci wszystkie alski potem trraktują kazda z ghóry i je zdradzają!!!!!!!!! zlinczuj se kablem cipsko to ci sie odechce!

Gość asdlfjkasldfjk
idę na to ale musisz wpierw założyć kalesony z klapą (kowboje mają takie na westernach) bo inaczej mi nie stanie

Gość bababas
jestem zainteresowany

Gość dyskretny 23_wawa
Widze ze tak samo jak ja chcialabys sprobowac czegos nowego... jezeli jest to nadal aktualne to napisz na mojego maila. udziele odpowiedzi na wszelkie pytania z twojej strony. mam 23 lata i jestem jak najbardziej dyskretny, czego wymagam tez od ciebie....