Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Young Cezar

Każdy młody facet który spróbuje związku z dojrzałą kobietą już nigdy

Polecane posty

Gość gffhfhfh
a kto chce mieć starą prukwę ? nikt. pieprzenie jakoby faceci taką chcieli - starszą, owszem - do seksu, na początek, ale póżniej... sorki, ale chce się mieć atrakcyjną dupę a nie kobietę z cellulitem i hemoroidami.

Gość gffhfhfh
i w dodatku przechodzoną tysiące razy . hehe.... ;)

Gość Karolka_27
myslę że to nie jest dobry pomysł, wiązać się z kimś dużo starszym. Myślę że taki chłopak i tak w końcu się zakocha w młodszej . Znam kobietę która "kupuje" miłość młodego chłopaka, a ja trzymam kciuki za niego,że oprzytomnieje i ucieknie ze złotej klatki. Miłości się nie kupi , i całe szczęście że nie....

Gość tyle tylko że to głównie młode
dziewczyny mają cellulitis a nie starsze. starsze kobitki umieją zadbać o siebie a młode pasą się fast foodami inie przeszkadza im ten tłuszcz i cellulit. fuuujjjjj co do hemoroidów to jw. nie znasz dnia i godziny kiedy "wilka" złapiesz. także wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Powiem szczerze ze to samo
jest z drugiej strony - gdy kobieta zwiaze sie z mlodszym mezczyzna, rowiesnicy przestaja byc interesujacy. Ja w zyciu bym nie sadzila ze bede z duzo mlodszym mezczyzna, ale gdy sie tak stalo, okazalo sie ze jest on duzo dojrzalszy i bardziej stabilny emocjonalnie niz faceci w moim wieku.I wreszcie jest facet samodzielny, ci starsi oczekiwali, ze bede ich utrzymywac i sie nimi zajmowac jak dziecmi... No i jeszcze jedno, kobiety to wzrokowcy, a starsi mezczyzni sa zwykle mocno zaniedbani...

Gość to prawda bo mezczyzni wola
KOBIETY, a nie rozszczekane dzieci....

Gość jedno wam przyznam
też wolę młodszych:) mają więcej wigoru, częściej się śmieją bardziej odpowiadają mojemu temperamentowi i osobowości. Jednak nie miałam odwagi nigdy na taki związek..

Gość a ja znam inną historię
moj były sypiał ze swoją nauczycielką. Zaczęli jak on miał 14 a ona 26. Brrrr...na samą myśl mnie wzdryga bo nie wyobrazam sobie bym mogła spać z 14-latkiem. Również w późniejszym wieku ze sobą sypiali. on gdy nie miał kobiety a ona jak on miał na to ochotę. Mówił, że było mu fajnie ale, że za stara. Mnie też wymienił na młodszy model. Na 20-latkę:) Więc chyba nie do końca jest w tym prawda co pisze autor.

Gość anonimowoooooo...
mam męża prawie 15 lat młodszego i on miał właśnie takie podejscie jak autor - tylko starsza od niego. wcale nie jest mało atrakcyjny miał branie jest pewny siebie i nie potrzebuje oparcia. to ja mam w nim oparcie wsparcie przyjaźń. niczym sie nie różnimy od małżeństw równolatków.

Gość tolla
oj Czaruś nie czaruj! co to dla ciebie znaczy związek? masz zdaje się na myśli uprawianie seksu. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od tej p a n i. Jeśli masz 20 lat i starszą kobietę, która cię utrzymuje i daje d... to na pewno jest to wygodne i spełniające - bo tego od niej chcesz. Ale w życiu nie uwierzę, że na dłuższą metę do się utrzyma. Młody szczawik poza zawartością bokserek nie ma starszej kobiecie NIC do zaoferowania, ona natomiast WSZYSTKO. Chyba, że przeniesiemy się w inny przedział wiekowy np 30 - 40 - wtedy różnica w sensie mentalności, dojrzałości zaciera się i to może się sprawdzić - zwłaszcza jeśli facet poważny - pracujący, zarabiający, wyrobiony, rozwinięty intelektualnie i emocjonalnie, ona natomiast - mająca młody wygląd, pogodną naturę. Osobiście uważam relacje żółtodziobów z babkami "starszymi" za nieco niesmaczne, niepoważne, wręcz odrażające. Bo o czym z kimś takim rozmawiać, gdzie się z nim pokazać? no można zabrać do Paryża do...Eurodisnaylandu Mojej znajomej, która przygruchała sobie chłoptasia o 17 lat młodszego poradziłam, żeby go sobie może...zaadoptowała, skoro potrzebuje dziecka.

Koniec końców każdy się zacznie oglądać za młodszą laską. Baba lat 50, chłop 35 (biorąc te wspomniane powyżej 15 lat równicy). Jassssssne. Atrakcyjnych 45 to przez całe życie może ze dwie widziałem :o I, nie. Nie były to truchła z naciągniętą skórą, a la Madonna.

Gość i ja mam młodszego
przeczytałam wszystkie posty i uważam że padło tu wiele obiektywnych komentarzy, z doswiadczenia wiem że nie jest regulą że młodszy nacieszy się i z czasem odchodzi, prawda jest że młodszy ma w partnerce,nauczyciela,taka kobieta jest dla niego muzą,nauczycielką życia,oparciem i wogóle NAJ (czego nie znajdzie w rowieśniczce), dla niej skolei mlodszy partner to bateria słoneczna,wigor i oczywiście super sex (czego nie otrzyma od faceta rowniesnika),prawda jest tez że młodszy facet chyba prawie nigdy nie jest powaznie traktowany przez kobiete, to raczej my wykorzystujemy ich niz oni nas, żadna mysląca kobieta nie zwiąże się z takim na stałe a bynajmniej broni się od tego jak najdłużej. Ja jestem z męższczyną młodszym o 15 lat, ja mam 43 lata on 28, ja po przejściach (dzieci juz dorosłe) on kawaler bezdzietny, żadnych obietnic itp...jesli facet jest po przejściach to łatwiej mu zrozumieć decyzje kobiety dlaczego nie chce finalizować związku, kawalerowi przychodzi to trochę trudnie, nie ma recepty na utrzymanie takiego związku, zwyczajny fuks ,trzeba dobrac się charakterami i tyle,wiek tutaj nie gra roli a pozatym każdy jest kowalem swojego losu, jak chce niech idzie,proste! rzecz w tym aby kobieta była świadoma tego że takie cos może się zwyczajnie zdarzyć a wtedy nie będzie aż tak zaskoczona. U mnie akurat jest odwrotnie, to mój przyjaciel boi się że go zostawię, już raz to zrobiłam z racji różnicy wieku ale nie odpóścił,wychodził sobie drugą śeżkę, wkażdym razie nie traktuję tego układu powaznie , jest bo jest a ja? i tak nie mam nic do stracenia

Gość MIsikowaty
No widzisz nie traktujesz tego poważnie czyli prędzej czy później powiesz mu bye .... I koleś zostanie sam więc po co te zabawy w kotka i myszkę?? .... On ma 28 lat i może być nawet ciut starsza od siebie i założyć normalną rodzinę itp a nie zabawiać się z tobą... I potem jedna czy druga dziwi się ze facet rani kobiety jak wy same zabawiacie się na mi a potem jak szmaciane lalki zostawiacie:) Jesteś Dorosłą kobietą więc powinnaś zachować sie jakoś poważnie bo koleś albo jest ciamajdą albo nie potrafi dogadać się z młodszymi... Po takich związkach ma sie uraz i to większy niz można sobie wyobrazić... Dziwny układ macie...

Gość nie ma to jak leczyć kompleksy
OCZYWIŚCIE young cezar to stara rozklepicha :D :D :D

Gość nie ma to jak leczyć kompleksy
a co do starych rozklepich to fajnie jest być w związku w którym jesteś tylko star dupą do ruchania ?? desperatki

Gość do ja tez mam młodszego..
dlaczego piszesz ze kobieta nie powinna traktować młodszego faceta powaznie? mam 11 lat młodszego męża a moja kolezanka 16 lat młodszego narzeczonego. czego sie bac?

Gość zaciekawionna
do ja tez mam młodszego.. --ale gdyby kobieta pisała o starszym mężu to zaraz byś napisała że to obleśne co nie?

Gość :( u mnie
6 lat różnicy. Ja 31 on 25 dla mnie to dramat on się chyba zakochał, ja niekoniecznie. I za bardzo się boję, chyba jednak zakończę tę znajomość.

Gość MIsikowaty
Ale wy macie problemy.... Po prostu dzisiaj chyba mało która i mało który potrafi kochać ... zastanówcie się na serio czego chcecie od młodszego partnera lub partnerki a potem decydujcie ... albo wóz albo przewóz:) niema środka:) A co do opinii publicznej to w dupie miejcie ją:)) To wasze życie i robicie co chcecie:) z nim:) Facet wieku 30 lat chce się na okrągło bzykać z 43 letnią kobietą ok masz prawo do tego:) Ale nie tak jak to jest w dzisiejszych czasach młoda 21 letnia studentka bzyka się z 40 latkiem...... sorry to jest obleśne... i nie maa mowy o miłości ect... Jak pisałem najlepszy związek gdzie doświadczenie życiowe i seksualne mogą się pokryć to granica z różnica do 10 lat... facet 27 kobieta 37 kobieta 25 facet 35 :) Bo zauważyłem że młode kobiety nie sa stabilne emocjonalnie... więc im większy wiek kobiety tym lepiej dla faceta... A wszytko to że za szybko współżyją i wieku 21-23 lat mają jakieś doły problemy ze sobą itp... Dopiero gdy już dojrzeją czyli 25-27 można się wiązać... Bo młoda kobieta 21 wieku czyli od 21 do 25 roku musi się wyszaleć:) spróbować jak to jest z każdym innym facetem poznać zachowania facetów innych kobiet dowiadywać się jak żyć aby było dobrze... Miałem kilka dziewczyn jak i kobiet i naprawdę jest to problem i to poważny... Same nie wiedza czy chcą związku stałego czy tak zwanego wolnego:) aby się wyszaleć i ewentualnie wrócić do tego pierwszego.. To jest banalne ale realne i tak się dzieje w całym kraju:) wystarczy wyjść i obserwować zachowania ludzi młodych a samemu można się przekonać co jest prawda a co nie:) Pozdrawiam:))

Gość kiicimi
Jestem z mlodszym mezczyzna i mam obawy jak sie rozwinie nasz zwiazek. Choc w sumie co ma byc to bedzie, rozstawac sie nie chce za dobrze nam razem:p.

Gość Adrian26
Też chciałbym taka kobiete po 40stce, młode wogóle mnie nie kręcą.

Gość Graz//
Adrian a skad jestes?

Gość Adrian26
Z Piotrkowa.

Gość wiesława57
cezar!!!!!!! szukasz matki a moze babki???? jestem chętna i napalona

Gość Young Cezar
dorobek jej męża ,jsetem kasiasty

Gość Adrian26
jestem z gdańska

Gość AS-Pik
Zapraszam PANIE na stronę sexamore.pl ! Portal o charakterze erotycznym ! DARMOWY - nie tak jak inne tego typu.

Gość Niezdecydowany Jacuś
Mam 20 lat nie mialem jeszcze seksu nie wiem jak to smakuje ale przyznaje ze bardzo pociaga mnie matka mojej dziewczyny,kiedys nawet w tancu kleila sie do mnie w sposob taki ze poczulem ze kiedy zrobil sie twardy nie chciala przerwac tanca...nie ukrywam ze od tej chwili chcialbym byc z nia w łożku ale nie wiem jak to zrobić...często jesteśmy w trójkę przy stole ,dotykamy się nogami patrzac na siebie w obecności jej córki... Mogę prosić o opinie kobiety? Pozdrawiam

Dzien dobry Mam 20 lat ona 38 jest pięką i zgrabną kobieta, przyznaje ze bardzo pociaga mnie matka mojej dziewczyny,kiedys nawet w tancu kleila sie do mnie w sposob taki ze poczulem ze kiedy zrobil sie twardy nie chciala przerwac tanca...nie ukrywam ze od tej chwili chcialbym byc z nia w łożku ale nie wiem jak to zrobić...często jesteśmy w trójkę przy stole ,dotykamy się nogami patrzac na siebie w obecności jej córki... Mogę prosić o opinie kobiety? Pozdrawiam

Gość gość
znajoma ok 40 wziela slub z mlodszym o 17lat i maja 2 dzieci