Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cięzarówwkka

dr Bożena Wawrzycka Lublin co myslicie?

Polecane posty

Gość cięzarówwkka

Polecacie ta panią doktor jestem w 25tyg ciąży i musze wybrac lekarza prowadzacęgo jesli zdecyduje się na dr Wawrzycką to palnuje jzu rodzic na lubartowskiej.

Gość cięzarówwkka
halooo

Ja polecam , super fajna lekarka , prowadziła moja ciąze cały czas i jakbym miała rodzic jeszcze raz to ide do niej z zamknietymi oczami!!!

Lekarka świetna słyszałam mnóstwo opinii także znajoma jest jej stałą pacjentką.Ale samej Lubartowskiej nie polecam:O kazdy myśli ze jak ma lekarza z danego szpitala to już wszystko będzie super a skąd masz pewność że Twój lekarz akurat kiedy Ty rodzisz ma dyżur??teraz nie ma tego że mmoze w kazdej chwili specjalnie przyjechać.Rodzisz przy tym kto ma akurat dyżur.Ja też miałam lekarza z Lubartowskiej i mimo że rodziłam wlasnie u niego w szpitalu nic mi to nie dało a teraz gdybym miała znów rodzić wybrałabym tylko Kraśnickie!

Gość Mati76
Ja w tym tygodniu po raz drugi urodziłam na Lubartowskiej pod \"dowództwem\" Pani Doktor.Serdecznie polecam ją lekarza ,podejmuje fachowe,śmiałe decyzje.

w Lublinie ponoć ona nie przyjmuje tylko gdzieś dużo dalej poza :ublinem to prawda???

Gość Mati76
Pierwszy raz słyszę,że w Lublinie nie przyjmuje ja wiem tylko o gabinecie w Lublinie i chyba Łęcznej.

Gość dydka1969
Doktor jest bardzo sympatyczna , a poza tym jest doskonałym fachowcem - prowadziła moje dwie ciąże -polecam z amknietymi oczami .Przyjmuje w lublinie na ul.Fabrycznej (zapomniałam numeru) na przeciwko GALI.

Też mam o niej bardzo dobra opinię prowadziła moje 2 ciąże, 1 mojej siostry (z komplikacjami -jednorożna macica i kilka innych problemów) mojej kuzynki tez z problemammy -ciagle krwawienia w każdym przypdku kończyło się bardzo dobrze

dr Wawrzycka...na pierwszy rzut oka trochę roztargniona,"za szybka "dla wielu pacjentek,może sprawić wrażenie nawet ordynarnej jeśli nie lubi ktoś "takiego" poczucia humoru.Poznałam ją bardzo dobrze{przeleżałam już swoje na jej oddziale} i powiem wam że pod przykrywka chaotycznej kobitki kryje się wielki profesjonalizm i wyczucie w podejmowaniu trafnych decyzji.Pani doktor ma wielkie serce dla pacjentek i dla pracy,kocha to co robi i ma do tego powołanie.Dobrze że kiedys zjawiłam się w jej gabinecie bo dzięki niej mam dwójkę zdrowych dzieci. Dziekuję Pani doktor z całego serca ...takich szczęśliwych matek jak ja jest duzo,dużo więcej i Pani ma w tym swój udział

dr Wawrzycka...na pierwszy rzut oka trochę roztargniona,"za szybka "dla wielu pacjentek,może sprawić wrażenie nawet ordynarnej jeśli nie lubi ktoś "takiego" poczucia humoru.Poznałam ją bardzo dobrze{przeleżałam już swoje na jej oddziale} i powiem wam że pod przykrywka chaotycznej kobitki kryje się wielki profesjonalizm i wyczucie w podejmowaniu trafnych decyzji.Pani doktor ma wielkie serce dla pacjentek i dla pracy,kocha to co robi i ma do tego powołanie.Dobrze że kiedys zjawiłam się w jej gabinecie bo dzięki niej mam dwójkę zdrowych dzieci. Dziekuję Pani doktor z całego serca ...takich szczęśliwych matek jak ja jest duzo,dużo więcej i Pani ma w tym swój udział

Gość gość
Świetny lekarz, super profesjonalista!!!!

Gość gość
Czy dr Wawrzycka oprócz cc robi inne operacje? np. torbieli ?

Gość gość
gdzie przyjmuje ta ginekolog i czy wizyta jest płatna?

Gość gość
nie znam, ale mogę polecić Plus Medic, tam mają dobrych lekarzy ginekologów, ustabilizowali mi cykl, a bujałam się z nieregularnymi miesiączkami od wielu lat, polecam - stała klientka.

Gość gość
ja podobnie jak koleżanka miałam różne doświadczenia, ale od dłuższego czasu chodzę do plus medic na czubach no i wiem ze jestem pod dobra opieką, polecam - bardzo wysoki poziom leczenia, nie to co w starych przychodniach

Gość gość
Ile kosztuje wizyta?