Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xDEEEEEEEEe

JESTEM z CHŁOPAKIEM OD 3 LAT, ON CIĄGLE TYLKO BY SIE ZE MNĄ KOCHAŁ............

Polecane posty

Gość xDEEEEEEEEe

on ma 19 lat a ja 17. Od gimnazjum jesteśmy razem, odkąd pamiętam. Od niecałego roku współżyję. Codziennie nie mam na to ochoty, oczywiste, i chciałabym trochę czułości, przytulić się po prostu itd. np dziś pojechałam do niego po szkole, jest chory, położyłam się do niego do łożka i ogladalismy film. Nie robiliśmy 'nic' 2 dni, dla niego to dużo, położyłam się i od razu ręce na cycki albo mnie mizia po cipie przez spodnie. Po takim mizianiu od razu sie podnieca i mi sapie do ucha:O a ja nie mam ochoty i co mam mu powiedzieć.? Zawsze mi od razy pcha te łapy do majtek :O

Gość xDEEEEEEEEe
poźniej dziwi się, że ja nie mam ochoty na sex, że ja nigdy niczego nie zaczynam, tylko on... fakt, nie mam za często. Wiem, że miałabym gdyby dał mi odpocząć i nie dobierał się rpzy każdej mozliwej okazji, sama bym wtedy zaczeła wszystko. Pozatym może on jest sexoholikiem.? dodam, że moment do pierwszego wytrysku zajmuje mu około minuty. :O Zawsze jest strasznie podniecony :O

Gość fiku mikkkkkuuuu
ja tam lubie nawet 5 razy dziennie

Gość sdgadrfsg
szanuj sie dziewczyno, jak nie masz na cos ochoty to mu tego nie dawaj, moze nie jest ciebie warty jeśli cie zmusza!

Gość xDEEEEEEEEe
a ja nie chce tak często. Gdy się spotykamy to lubię tylko ten moment przed sexem, albo gdy nic nie robimy. Bo wtedy patrzy na mnie inaczej, wiecej zainteresowania poświęca. A gdy już jest po, to hmm :O

Gość xDEEEEEEEEe
szanuje się. ale z drugiej strony rozumiem, że ma duze potrzeby, jest w takim wieku :O eh

Gość kgsdjgshad
widocznie sie nie dobraliscie pod wzgledem temperamentów... nie jest zadnym seksoholikiem, po prostu ma czestsza chcice niz ty ja z moim facetem, gdy rozpoczynalismy współzycie (ja miałam 17, on 20 lat) moglismy siedziec w łóżku, nie wychodzic i ciagle sie 'miziac'...teraz jest jeszcze czesciej:P

Gość sdgadrfsg
to twoje potrzeby sie nie liczą? co to za gadanie ze on jest w takim wieku.... bez jaj

Gość albatros001
hmm...ja mam 30 lat, meza i mam podobny problem:(maz ma duze potrzeby i najchetniej robilby to pare razy dziennie, a mnie wystarczy 2 razy na tydzien:(,ostatnio mi powiedzial,ze ja nigdy nie zaczynam, tylko zawsze on.Jak mam zaczynac jak on ciagle pierwszy zaczyna, a mnie sie czasami po prostu nie chce, chce sie tylko przytulic..wiec cie rozumiem, choc w wieku 17 lat, to ja jeszcze nie wiedzialam dokladnie jak penis wyglada, haha

Gość i dlatego teraz stanowicie
pare ani to w pisdę, ani to w oko

Gość kekekooko
jak już w tym wieku znudził Ci się sex to po maturze możesz śmiało iść do zakonu ;)