Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniusia 1987

Mam wyprobowany sposob na mezczyzn i kazdy je mi z reki a ja mam co chcialam

Polecane posty

Gość kiniusia 1987

Trzeba umiec sie ustawic w zwiazku. Na poczatek nalezy wszystko robic tak jak on sobie zyczy choc w srodku bedzie nas gryzlo ze przeciez robimy cos wbrew sobie. Gdy facet po jakims czasie przyzwyczai sie wtedy przystepujemy do ofensywy:-p Jak cos jest nie po naszej mysli to wystarczy kilka razy powiedziec NIE SPODZIEWALAM SIE TEGO PO TOBIE, ZAWIODLES MNIE, SADZILAM ZE JESTES INNY TAK BARDZO SIE MYLILAM i tego typu teksty. Nalezy oczywiscie pozniej nie odzywac sie dlugo a po jakims czasie facet przychodzi i robi co chcemy ale to nie koniec - nalezydac mu jeszcze nauczke ze nie nalezy nam sie sprzeciwiac:-p Zly humor i milczenie musi trwac dalej az facet przeprosi nas za to ze chcial zle i ze zawiodl nas ;-) Ten sposob wyprobowalam juz na nie jednym facecie i dziala !! Zatem polecam go z czystym sercem :-p

Gość mellllba
to jak ich tyle razy zmieniasz to chyba jednak coś tu nie działa, no al eja sie tam nie znam...

Gość sdgadrfsg
dziecko drogie.....żałosna jestes

Gość kiniusia 1987
Zalosna ? Jakbym byla zalosna nie mialabym czego chce a tak to mam :-p A zmieniam bo jestem mloda i chce sobie poszalec:-p Na stabilizacje przyjdzie czas :-p W chwili obecnej korzystam z zycia i czepie z niego ile wlezie a to wszystko dzieki facetom ktorzy siedza mi pod pantoflem:p Wyobrazcie sobie ze pozniej nawet blagaja mnie bym do nich wrocila :-p To sie nazywa manipulacja :P A wy zazdrosnice mnie nie obrazajcie tak ? 😠

Gość sdgadrfsg
z czego ty niby chcesz? miec opinie puszczalskiej? pewnie juz masz ;p

Gość loko choco
nie wiem ale mi się zdarzali inteligentniejsi faceci... mam wrażenie, że bez trudu rozszyfrowali by Twój spisek... nie wiem jak z Twoimi, może za niska poprzeczke sobie ustawiasz?

Gość JJK

Gość Natashaaaaaa P.
dobre to jest dzieki. Wczoraj cos podobnego zrobilam. Dzwonil 4 razy wysylal smsy, a ja udawalam obrazona. Ale szkoda ze tak szybko zmieklam.