Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z Bydgoszczy

polećcie tanie pigułki

Polecane posty

Gość Ania z Bydgoszczy

biorę obecnie Cilest, ale to podobno "gówno"....

Gość ann//
tabletki anty dobiera lekarz!!!

Gość sdasdaads
zobacz w lidlu albo biedronce...z pewnością coś znajdziesz....

Gość Ania z Bydgoszczy
na głupie posty nie liczyłam, ale widocznie na Kafeterii siedzą same "blądynki w białych kozaczkach"

Gość eddesa
no ty zes sie popisala inteligencja i napisala modrego posta cilest to gowno a kto ci tak powiedział? a nie wiesz ze tabletki sa dobierane indywidualnie i moze to "gowno" jest dla ciebie najlepsze?

Gość Ania z Bydgoszczy
to ciekawe rzeczy piszesz - indywidualnie ... hehahahaha pokaz mi ginekologa w Lim-ie ktory sie nie zapyta - co przepisać ... Jak powiedzialam, że mam problemy skorne to usłyszałam - trzeba isc do Dermatologa....

Gość eddesa
ok to zmien ginekologa albo idz do prywatnego, ale nie psiz bzdur typy bo slyszlalam ze cilest to gowno, w takim wyasku mozesz mowic o kazdych tabletkach ze to gowno co kolezanka ci tak powiedziala ktora miala skutki uboczne po nich? na kazda tabletki dzialaja inaczej i to co dobre dla ciebie niekoniecznie dla innych ale nie wiem co ci da takie pisanie ze cilest to gowno

Gość dsasdadas
Inteligentko z Bydgoszczy - tabletki przepisuje i dobiera lekarz po badaniach. Chyba, że chodzisz do jakiegoś garażowego... po zawodówce dla ślusarzy.. Po drugie polecam słownik...gdybyś mogła zajrzyj jak się pisze "blądynka" bo z pewnością nie jest to ta wersja.. A potem idź do biedronki..

Gość aleve7
ty lepiej niech ci poleci ktos dobrego gina!!!!!!! aż żal czytac takie durne topiki!!!!! tablety przepisje lekarz i dzialaja inaczej na kazda kobiete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Izzydoor
Racja, równie dobrze mogłabym powiedzieć, że Yasmin to gówno bo miałam po nim humory i obniżone libido. Akuratnie biore teraz Cilest i wszystko jest ok, dlatego droga panno zapraszam do ginekologa.

Gość kurka szanel
sory, a czego sie spodziewałaś? na problemy ze skóra jest dermatolog a nie gin. a tabsy dobiera się po uprzednim badaniu hormonów. jeśli tego nie zalecił, idź do innego gina. a tabsów bez recepty nie dostaniesz. nigdzie.