Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komdorka

prawiczek i kropka 1987

Polecane posty

Gość spiskowiec
biedaczysko...może się wyharatał w tym burdelu?

Gość Ręczkowska Renia
No w dupę jebany...aż mi Cię żal

Gość ojejjejeee
ale się wczyscy na ciebie prawiczek uwzięli......a to dlatego te laski tak fikaja bo maja juz tyłek przecharcowany i im głupio :p ja bym tam sobie w tyłek nie dała włożyć feee

matko, a kto Cię krytykuję za to, że nie chcesz anala??? Ty naprawdę nie rozumiesz co się do Ciebie pisze...cały czas mówisz co innego!!! dziewczyna i tak Ci nie powie czy miała anal:) szczególnie, że masz takie poglądy:)

i właśnie dlatego ta dziewczyna Ci nie powie:) właśnie taki cel tym osiągniesz:) hahahaha, ona sie nie przestraszy, po prostu Ci nic nie powie:)

"takie dziewczyny nie chca takich pipek i frajerow jak ja " - może powinieneś przemyśleć parę rzeczy?

Z czasem staniesz się takim starym prawiczkiem...i wciąż, tak jak dziś, będzies pisać o tym przerażeniu na różnych forach...

no fakt..pozbawię Cię złudzeń KAŻDA się zrazi! czy Ty nie pamiętasz co pisałeś wcześniej? bo za każdym razem sobie zaprzeczasz:o

Z ciekawości - jak niebezpośrednio wybadasz sprawę czy jest dziewicą, ewentualnie kobietą z niezbyt bogatą przeszłością erotyczną, najlepiej jak ktoś to ładnie ujął homoseskualnej o naturze analno - dowcipnej?

Gość darkthrone
czy mozna tytulowac sie prawiczkiem (prawiczek i kropka 1987)bedac regularnie pasywna strona w stosunkach analnych? Pytam powaznie....

Gość darkthrone
bo mi sie znudziles... wiec dmuchanie dupala nie bedzie juz tak czeste. namietnosc wygasa... slabo sie starasz... przestane sie odzywac jak wreszcie znikniesz, hehehe

Gość darkthrone
ty piszesz swoje wypociny na kazdym...anal be... nie, anal cacy - a ty jako pasyw dokladnie o tym wiesz

Gość satanistyczny mistrz wojny
brak Ci HONORU i elementarnej przyzwoitości skoro wylewasz żale do obcych ludzi!!!! Możesz mieć, ten swój fanklub włazidoopców, który kadzi ci frazesy możesz mieć grono podszywaczy gotowych w imię czci (sic!!) kropy zdyskredytować i ośmieszyć każdego kto ma inne poglądy NA NIC TO- prawdy nie zakrzyczycie- fakt publicznego wręcz płaczu na swe dziewictwo uważam za najbardziej żałosną rzecz jaką spootkałem w necie Już laski z filmiku 2 girls 1 cup są mądrzejsze I nie obchodzi mnie ile razy wyzwiecie mnie od pedałów- nic nie zmieni faktu że bycię męską 22 letnią cnotką i wciąganie w to innych ludzi poprzez opowiadanie o swym ,,nieszczęściu " jest do dooopy chyba ci nic kropko 1987 nie pomoże- no, chyba, że nagrasz wideo jak stoisz z wackiem w dłoni i płaczesz Byłbyś wtedy sławny- przebiłbyś Cchrisa Crockera i leave britney allone! Tak więc płacz kropas, płacz!!!!!