Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda weselna

spodnie + tunika = wesele pomocy

Polecane posty

Gość moda weselna

napiszcie proszę co można ubrac na wesele w stylu spodnie + tunika/bluzka. wklejcie jakies propozycje. zaznaczam, sukienki odpadaja,

Gość minijo
Gość kasia2020
Nie chcę nikgo uraził , osoba wyżej ma osobiście swój gust i ja też. Według mnie jedynie nadawać się może ta pierwsza tunika. Druga będzie postarzać, 3 i 4 nie pasuje raczej, a ostatnia to normalna bluzka na co dzień :)

Gość moda weselna
Witam dziękuje za linki. Rozmiar mam dużo chyba 50 kasia2020... fajna ta tunika zaraz przeglądne resztę, dzięki jeszcze raz minijo.... bardziej cos w jedno litego potrzebowałabym , jestem duza wiec cos wyszczuplającego a nie pstrokatego, ale dziękuję.

Gość hmmm a nie lepiej bedzie
zalozyc klasyczna czarna sukienke? obawiam sie ze tunika moze cie optycznie skrocic poza tym z tunikami to roznie bywa...chyba lepiej klasyczna czarna sukienke (moze do tego byc tez jakis zakiet albo zeby ozywic to delikatny szal w jakims nasyconym kolorze) do tego buty na obcasie szalowa fryzura porzadny makijaz i bedzie rewelacja...poza tym taka sukienke mozesz wykorzystac potem jeszcze wiele razy..

Gość hmmm a nie lepiej bedzie

Gość luksluksja
Gość kasia2020
Mówisz, że tunika i spodnie, a sukienka czemu nie? Wchodzi w grę allegro bądź sklepy internetowe? Kiedy wesele?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin