Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akinimoda20

dobry dentysta w poznaniu??

Polecane posty

Gość Akinimoda20

Gość Akinimoda20
hej. szukam dobrego i rozsądnego cenowo dentysty w poznaniu. Znacie kogoś??

Gość Akinimoda20
oni nie mają rozsądnych cen, ale dzięki:)

Gość zazębiona
Stomadex na osiedlu Czecha przyjmuje i to bardzo fajny gabinet, nowoczesny z profesjonalnym sprzętem i lekarzami. Znalazłam nawet filmik na ich temat :D Można obejrzec przed zapisaniem się http://www.youtube.com/watch?v=R8XWc9UyKwU

Gość Komaniczko
Ja byłam już kilka razy w Poliklinice słonecznej, nie wiem czy kojarzysz. jest na słonecznej 10a, duży biały budynek, bardzo spokojna okolica. p. dr Maćkowiak - przemiła i serdeczna osoba. Ceny są rożne, w zależności od tego, co robisz, ale na pewno stosowne do jakości, bo robią wszystko tak jak trzeba i nie musisz sto razy poprawiać. ja plombowałam zęby u rożnych lekarzy. niektórzy zakleili mi jakoś beznadziejnie i potem plomba mi się kruszyła. tu nie miałam takich problemów.

Gość Krysia587
Bardzo dobrym dentystą w Poznaniu jest Pani Dominika Maćkowiak. Przyjmuje przy ul.Słonecznej 10a. Ja bałam sie wizyt u stomatologów,ale dzięki Pani doktor udało opanować mi się strach. Jest delikatna i konkretna. Udało jej się uratowac kilka moich zębów,gdzie inni stomatolodzy chcieli je usunąć.

Gość Komaniczko
Czyli mówimy o tym samym ;)

Gość gość
Można się w miarę szybko dostać do Chili Dent na pl Wolności, także jeśli chodzi o pilne sytuacje to ich bym polecała. Bardzo fachowe podejście, na miejscu jest RTG także nie trzeba jeździć jeszcze po mieście i szukać miejsca gdzie foto zrobią. Konkretniej o zabiegach jakie wykonują jest na www.chillident.pl

Gość gość
Stałym bywalcem u stomatologa nie jestem, ale jeśli już muszę gdzieś iść to umawiam się do Chili Dent na placu Wolności. Ścisłe centrum miasta, jest darmowy parking do dyspozycji. Profesjonalni, sprawnie, bez bólu. Prowadzą swoją witrynę – www.chillident.pl