Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość economy mama

Czy odczuwacie skutki kryzysu?

Polecane posty

Gość economy mama

Mąż dostał wypłatę o 30% mniejszą, czyli po opłaceniu wszystkiego na jedzenie, pieluszki i na wszystko zostanie nam 500 zł/miesiąc na 3 osoby :( Jak tu przeżyć za tak małe pieniądze?

Gość marcus fenix
Tak bo pracy niemoge znalezc za godziwy pieniadz. To jest własnie Polska. 100 lat za murzynami :)

Gość lucrezia borgia
ja jeszcze nie odczuwam ale boję się o miejsce pracy :o ciągle słyszy się o zwolnieniach. Cieszę się, że nie mam dzieci bo pewnie mój lęk byłby podwójny :o

Gość economy mama
Mąż chce poszukać drugiej pracy, ja też będę musiała, albo coś na pół etatu, żeby mąż zajmował się w tym czasie małą, albo zostanę nianią, no bo coś trzeba robić w tej sytuacji!

Gość jeszcze nie
na razie żadnych skutków nie odczuwam wmawiają nam ten kryzys, żeby koncerny mogły zarobić na zwalnianiu ludzi :O u nas kryzysu nie ma, bo mamy za dużo do roboty w tym kraju, ale przez te zachodnie firmy, które tu mają siedziby to mamy co mamy

Gość economy mama
No to o co tu chodzi? Myślicie, że w firmie mojego męża obniżyli wypłaty celowo niby przez kryzys? I mają gdzieś to, że ludzie nie mają na życie? Jak tu przeżyć za 500 zł?