Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeeeeeee

28 lat i sam schizy

Polecane posty

Gość Jeeeeeee

Hej. Mam 28 lat (prawie) i jestem sam. Nie miałem dziewczyny, nie uprawiałem seksu. Nie utrzymuję żadnych kontaktów towarzyskich, oprócz paru osób w pracy, po pracy nic. Nie czuję się jak psychol, czasem mam stresa przy nowych ludziach, czasem mnie wnerwiają i czuję się jak jakiś Hitler. Każdy się czuje mało komfortowo w moim towarzystwie. Czasem schizuję. Zabić się? Leczyć? :classic_cool:🖐️

Gość Jeeeeeee
na prawdę mam 15 lat i chce podoopczyć a nie wiem jak sie za to zabrać. któraś by mi pomogła/

Gość qewqew
Mam tak samo ale jestem rok mlodszy , nie wolno Ci sie zabic bo pociesza mnie swiadomosc ze ktos jest bardziej przegrany niz ja . Poprawiles mi humor :)

Gość Jeeeeeee
Nie no serio piszę. Poza tym podupczyć nie miałbym sarca ani nerwów. :O

Gość Jeeeeeee
Czuję że jakby tak jakaś się zaczęła do mnie podwalać to dostałbym szczękościsku tylko :classic_cool:

Gość qewqew
Ale ja tez serio pisze - pociesza mnie swiadomosc ze inni maja gorzej ;).

Gość Jeeeeeee
tu i tam, tak ogólnie to nigdzie konkretnie, czasem w bibliotece ;)

Gość Jeeeeeee
A może byc gorzej? nie mam szans na jakieś konkretne pożycie, nawet na zwykłą akceptację.

Gość qewqew
Do mnie sie podwalaly niestety , w pracy nie mam za bardzo do czynienia z kobietami ale chodzilem na studia zaoczne . Tam je niestety spotykalem . Taka jedna mnie wytracala z rownowagi , zawsze chciala siedziec ze mna , byla cala sala wolna to i tak przychodzila i siadala kolo mnie . Bardzo mnie to stresowalo :D .

Gość Jeeeeeee
znam to z autopsji :classic_cool:

Gość ggggggggggggggggss
jestes młody masz dopiero 28 lat, najlepszy wiek dla faceta! a czemu nie miałes dziewczyny? Jestes nieatrakcyjny? niesmiały? nie martw sie, wyjdz do ludzi z usmiechem i bedzie okej. Nic na siłe a na pewno nie idź do burdelu:D załóz konto na randkach, zapisanychsobie.pl, zrób coś, poumawiaj sie na randki, popisz z dziewczynami.z awsze cos. moze byc zonk, a moze sie cos udac.

ludzie maja gorzej , czasami pragna samotnosci a juz nie moga, trudno dogodzic :)

Gość Jeeeeeee
miałem kiedyś na randkach o2 konto ale usunełem, jakaś się dziewczyna napatoczyła raz, i od razu się spłoszyła i nieziemsko obraziła jak zauważyłem że jej brzuszek trochę wystaje ze spodni, w sumie nie spodobała mi się nawet z wyglądu :D Nie, to odpada.

Gość łojojku
Cóż.. takie życie. Nie każdy musi mieć drugą połówkę:)

Gość Jeeeeeee
Hmm czy ja chcę samotności? Chcę spokoju właściwie. Nie towarzystwa, chyba tak mnie wychowano i sam się tak "wychowałem"

Gość Jeeeeeee
Prawda nie musi, ale czasem coś się jakby smutno robi, nie wiem czemu. Może to zazdrość? :O

Gość qewqew
Wszystko zalezy od tego kim jestes , ktos moze byc sam na bezludnej wyspie i nie czuc sie samotnie . Nieszczesliwy bedzie samotny wszedzie .

Gość łojojku
a może pęd do czegoś nieznanego. "Mam 25 lat i jestem prawiczkiem" "Mam 40 lat i nigdy nie kochałam męża" "Mam 15 lat i chcę spróbować"... Wrzuć chłopie na luz. Najwyżej będziesz płacił bykowe. Co Ci zależy. Związek to nie tylko przywileje i radość jak z komedii romantycznych. Może Ci dobrze tak jak jest? Zastanów sie.

Gość Jeeeeeee
głupio sie też tak czuję sam, jakbym był obcym ciałem w zdrowej tkance, czymś na kształt ciernia w oku, jak się pojawiam od razu cos się dzieje dziwnego z ludźmi :O

Gość Jeeeeeee
wiem, związek ze mną byłby koszmarem napewno, z powodu mojej schizowatości chyba :P

Gość qewqew
Mnostwo osob jest samotnych , nie jestes pod tym wzgledem nikim wyjatkowym . Prawdziwie samotna to byla dopiero Buka z cyklu opowiesci o Muminkach :D , znalazlem dla Ciebie kawalek o niej : "Muminek wyobraził sobie, że jest Buką. Zgięty wpół posuwał się wolno przez stosy martwych liści, a potem stanął, rozpościerając wokoło siebie mgłę. Wreszcie westchnął i spojrzał tęsknie w okno. Czuł się najbardziej samotnym stworzeniem na świecie." ps.Jestem poyebany i dobrze mi z tym 🖐️ .

Gość Jeeeeeee
zauważyłem że to jest nienormalne tak serio. Nikt tak nie ma w moim otoczeniu. objawy to drażliwość przy ludziach taka jakas obawa i straszne wyczulenie. nie zawsze, ale np w oczy nie lubie patrzeć, a jak patrzę to tak że nie mogę oderwać oczu już, mimika mi siada, mam tiki. :O

Gość Jeeeeeee
aha i nie zawsze tak jest, czasem jest ok, ale to oficjalnie raczej np w banku sklepie normalnie jest

Gość Jeeeeeee
W sumie daje sie wytrzymać w odosobnieniu takim wśrud ludzi, ale towarzystwa nie znoszę takiego bliskiego, ludzie mnie odstręczają im bliżej są :P

Gość Jeeeeeee
dlatego napisałem, leczyć się? Nie wiem, ma ktoś jeszcze tak???

Gość sick of it allllllllllllll
podobnie jak ja jesteś typowym nołajfem. tyle, że mi jest z tym cholernie źle :O 🖐️

Gość Jeeeeeee
no i temat padł :O