Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiap9

Opinie na temat P. dr K. Turczyńskiej, Sulęcin

Polecane posty

Gość precz_z_reklamą
SWARCEL=CHUDERLACZKA=MADRUS jest to łatwo zauważyć, bo jak piszę sama z soba na różnych wątkach to czasami jej sie pomyli i nie zmienia nicka. Pani dr tak super, pacjentów ma tłumy więc pewnie zarabia dużo - to mogła zatrudnić lepszych specjalistów od reklamy na forach a nie takie dziadostwo.

Gość altruistka
Precz z płatną reklamą usług medycznych. Turczyńska robi to od lat-odkąd istnieja Kafeteria... Tfuuuuuuuuuuuu.

Gość pluję na ten sulęcin
pozdrawiam wszystkich kierowców

Gość $$$$$$$$ A JA
jestem zadowolona i to bardzo :)

a ja się wybieram byłam dwa lata temu robiłam okolice oczu fakt pod jednym okiem miałam buulwę po kwasie że nawet obcy pytali czem mam takie limo ale ważne było że skóra się nie marszczyła była napięta wkrzyłam się jednak i nie wróciłam robiłąm dwa razy w poznaniu tylko ze efekt botoksu widoczny mnie po dziesięciu dniach na kurzych łąpkach pod okiem ledwo chwyciło więc wracam do turczyńskiej tylko przerażają mnie te opinie imo że już tam byłam chcem zrobić lwią zmarszczkę i bruzdy nosowo wargowe

Gość Biała Niedziela !
Biała Niedziela Drzwi Otwarte w gabinetach medycyny estetycznej w całej Polsce ! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html 18 września w godzinach od 10:00 do 18:00, już po raz drugi w tym roku, Certyfikowani Lekarze Medycyny Estetycznej w całej Polsce otworzą swoje gabinety, by udzielać bezpłatnych porad i konsultacji wszystkim zainteresowanym. Osoby zainteresowane udziałem w bezpłatnych konsultacjach w ramach Białej Niedzieli Estetycznej, proszone są o uprzednią rejestrację w wybranym przez siebie gabinecie. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html

Gość magnolia roma
Kwasy ? Botox ? Nowy biust ? Szybko tanio bezpiecznie. Tylko u Zdzitowieckiego. Polecam

Gość 123454345
szkoda mi tego Zdzitowieckiego bo ktos mu niszczy nazwisko.

Gość kalinnnna
Sankowski jest najlepszy. W końcu poprawia po innych lekarzach masę zabiegów. Dlatego inni go nie lubią ,bo jest drogi i dobry. Ja robiłam piersi, usta i liposukcję. Polecam !!

Gość anicka
regularnie od kilku lat odwiedzam sulęcin, wcześniej ośno i zieloną górę jeśli chodzi o panią Kasię - jestem na tak, krzywdy mi nie zrobiła, a efekty po zabiegach super bałabym pójść do kogoś innego

Gość A pociagiem
do tego sulecina mozna dojechac, czy wygodniej autobusem, bo to chyba troche zad....pie jest??

Gość ten topik już dawno powinni
skasować. Nikt normalny do tej Pani dr medycy pracy nie jeździ.

Gość iffcia85
witam, jestem dwa miesiące po zabiegu powiększania usta kwasem u Pani dr. Turczyńskiej i moje wrażania są mieszane. Przed zabiegem strasznie byłam spanikowana ze względu za strasznie zle opinie pod adresem Pani dr. chciałam nawet zrezygnować. Po samym zabiegu usta były bardzo spuchniete wiec starałam sie nie panikowałam tylko odczekać az opuchlizna zejdzie. Pojawiły sie siniaki. Później efekt byl super którym nacieszyłam sie stosunkowo nie długo, gdyż pożniej pojawiły mi sie gródki na srodku ust takie zgrubienia widoczne i wyczuwalne tak jak by srodek ust był przeciażony i opadal. A teraz efektu powiekszania ust nie widac wogole a grudki niestety pozostały i tylko odliczam i czekam kiedy efekty tego ferelnego zabiegu zniknie całkowicie. Reasumujac nie polecam szkoda nerwów i pieniędzy, nie wspominając o opłakanych efektach. P.S. dr. Tuczyńska nie posiada tytułu lekarza medycyny estetycznej tylko medycyny pracy.

Gość mmnich
UWAGA do WSZYSTKICH FORUMOWICZEK, Jeżeli jesteście w jakikolwiek sposób poszkodowane przez panią K.Turczyńską z Sulęcina proszę o kontakt michal.mnich@gmail.com Nie jest i nigdy nie była lekarzem o specjalziacji chirurgii plastycznej/estetycznej tylko medycyny pracy i epidemiologii. W jej sprawie właśnie zakończyło się postępowanie i Okręgowy Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej postawił jej zarzut narażenia mnie na utratę zdrowia i życia. Nie posiada kwalifikacji ani odpowiedniego pomieszczenia do oferownych przez siebie usług. Dokumentacja jest dla WAS do wglądu Nie róbice u niej żadnych zabiegów, tylko od was pieniądze wyciągnie. Proszę was o kontakt, jeśli czujecie się poszkodowane michal.mnich@gmail.com

Gość gość
Nie polecam, gdyż " Pani doktor " źle powiększyła usta. Zrobiły sie grudki, usta były bardzo opuchnięte a po trzech dniach nie było żadnego efektu powiększania. Wielką tajemnicą był numer do Pani doktor a kontakt tylko przez recepcje. Nie dostałam żadnego rachunku, a pieniądze zostały wydane w błoto gdyż musiałam iść do innego gabinetu ratować swoje usta. Teraz mam porównanie jak powinien wyglądać zabieg powiększania ust. Ponieważ czułam, że coś jest nie tak pojechałam do Pani doktor a ona odesłała mnie z kwitkiem do domu.

Gość gość
To jest delikatnie pisząc niepoważna osoba miesiąc czasu mnie zwodziła ,że wypisze odpowiedni druczek tylko zapominała go zabrać, ciągły brak pamięci....jak się skończyło?Musiałem iść gdzie indziej,może najpierw niech wyleczy się sama:]....nie polecam szkoda czasu i nerwów nie liczy się z ludźmi......