Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł 30

W końcu wiem co mi jest!!!!.

Polecane posty

Gość Paweł 30

Dzień dobry. Mam na imie Paweł. Moj problem zaczął sie jakies 15lat temu, zaczeło się tak; Przy cwiczeniu wyciskajac sztangi leżąc, tak sie napiąłem ze cos we mnie chyba gruchneło i zrobilo mi sie słabo. Od tego czasu zaczeło sie piekło. Poczatkowo były zawroty głowy, szumy w uszach i słaba koordynacja ruchowa.Zrobiłem wszystkie mozliwe badania, łącznie z rezonansem mózgu, eeg, doppler, badania błednika itp, itd. Odsyłany od jednego do drugiego lekarza bylem zdany na siebie!. I tak sobie zyłem z wirujacym swiatem przed oczyma. Powoli, systematycznie, wdał mi sie ból kregoslupa szyjnego, barku, lopatki i prawej reki. I tak, w tym cierpieniu, zyje sobie 6lat!. Az w końcu, pare dni temu po nasileniu sie objawów, doszło uczucie jakiejś guli w gardle i objawów wymiotnych. poszedlem do lekarza 1szego kontaktu!. 15 lat się męcze, młodosc mi przeleciała, i dopiero mój doktor, dodam wspaniały doktor dał mi skierowanie na przeswietlenie kr. szyjnego!. W którym to, jasno na białym napisane jest; odprostowanie fizjologicznej lordozy!. Nikt nie wpadł, przez tyle lat na to, łącznie zresztą ze mną żeby wykonać mi te badania!. Przypisywałem sobie, najgorsze choroby świata!. P. Doktorze, prosze mi powiedzieć czy podane przykłady chorobowe, moga być przyczyna tej nieszczęsnej lordozy?. Bardzo Panu dziękuję.

Gość dorota084
jaki koles:D on mysli ze to przyhcodnia on line?:d

Gość ale LOL
ROTFL LMAO :) :) :classic_cool: :classic_cool: