Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasia

Proszę o opinie

Polecane posty

Gość Sasia

Hey Dziewczyny:)od 3 miesięcy zażywam tabletki antykoncepcyjne biorę je regularnie.tydzień temu kochałam sie z moim narzeczonym dość często w ciągu dnia.za kazdym razem zostawiał wszystko w środku mnie.czy moge być w ciaży??czy może zdarzyc sie tak że było za dużo??bardzo proszę o opinie.z góry dziękuje;)

Gość Sasia
no za dużo razy sie kochalismy w ciagu dni i ze zawsze zostawial w srodku.i czy tabletki mogly nie zadziałać??

Gość Sasia
w ciagu dnia*

o matko....tragedia... jak bierzesz tabletki regularnie to mozesz sie kochac ile chcesz....

Gość aniazzielonki
Chyba kpisz, To nie ma zadnego znaczenie. Na bank nie jestes w ciązy. Ja potrafiłam kocha się z moim nawet 6 razy dzienni i zawsze kończył w środku i nie jestem w ciąży :) A było tak przez kilka lat wiec spokojna głowa

Gość o1987
hej z innej beczki ale...tez prosze o opinie- czy test plytkowy moze NIE wykazac ciazy w 3 miesiacu?

Gość ona 20
do o 1987 Hmm zwykle powinien wykazac juz 6dniowa ciaze. Najbardziej wiarygodny jest w dniu spodziewanej. a odpowiedz na Twoje pytanie. W większości wykazuje ciaze w 3 miesiacu, ale zdarzaja sie przypadki w których może jej nie wykazać. Ale to naprawde rzadkość. przecież testy są skuteczne w 99,8%. Mnie nigdy nie zawiodły i wykazywały prawde

Gość Sasia
Dziękuje bradzo za odpowiedzi;))