Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻonaĄcka

Praca przez internet

Polecane posty

Pracował ktoś może z was przy rozsułaniu e- mailii, wypełnianiu ankiet w internecie itp. dostałam taką ofertę i nie wiem czy skorzystać, opłacał się to i na czym to polega ?? Proszę o pomoc

Gość zaciekawiaona ędwarda
ja tez bym byla zainteresowna. Zona-- a skad dostalas oferte?

A zna ktos moze strone "Moja opinia"? Własnie wypelnilam czesc ankiety potrzebnej przy rejestracji ale jakos mam opory podac swoje dane

Na stronie mojego miasta są ogłoszenia drobne i tam jakaś pani zamieściła ofertę, napisałam maila i on mi odpisała- mniej więcej o co chodzi..muszę odpisać, że jestem zaiteresowana i ona mi wyśle dokładniej na czym to polega, jakieś szkolenie itp. tylko nie wiem czy pakować się w to coś... POmóżcie nam :)

no ja wlasnie tez nie wiem czy sie w to pakowac, czy to nie jest czasem jakas sciema

Wlasnie ja dostalam tez takiego maila informacyjnego,trzeba przeslac odpowiedz ze sie w to \"wchodzi\" i wysla wiecej ale tez nie jestem przekonana czy to nie jakas sciema,oczywiscie wszystko ladnie brzmi na poczatku,ale znajac zycie to tak rozowonie wyglada, dobrze by bylo gdyby odezwal sie ktos kto mial z takimi rzeczami do czynienia

ja sie troche wystraszylam bo w tej mojej ankiecie sa pytania typu czy mieszka pani sama, jakie dobra materialne pani posiada (wpisana lista i trzeba zaznaczyc) no i na koniec podac imie i nazwisko, dokladny adres i takie tam. Niby nikomu tego nie udostepnia ale cholera wie co oni sami z tym zrobia. Rezygnuje jednak, jeszcze ktos mnie najdzie i co ja wtedy zrobie?? :D

Gość juzio wkurwiony na maksa
dajciie sobie spokój z ta prace

Gość jkldksfhjdk
dziwne te pytania :O ja bym napewno tego nie wypełniła, daj sobie spokój, potem się będziesz tylko denerwować i po nocach nie spać czy coś się nie stanie, a z tego co słyszałam, to taie ankiety są strasznie marnie płatne, zarobisz 30zl na m-c, szkoda stresu i czasu.

No przeciez napisalam , ze rezygnuje :) A co do tej ankiety, ktora wypelnialam, to byla ona potrzebna do rejestracji