Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem gdzie

Chce mega sexy fajową sukienkę! Gdzie takiej szukać?

Polecane posty

No kurcze, już nie mam siły, ani pomysłów... Czy naprawdę tak ciężko kupić fajną, seksowną kieckę? Łażę jak opętana po sklepach, przeglądam allegro i nic... Jestem zgrabna, szczupła, wysoka, chciałabym mieć jakiś fajny ciuch na szalone wyjścia od czasu do czasu ale jak sama sobie nie uszyję to chyba się nie doczekam :O Dziewczynki, może macie jakieś pomysły, linki, albo wiecie gdzie mogę jeszcze poszukać? Chodzi mi o jakąś fajną krótką sukienkę, wzór i kolor obojętny, byle była ultra sexy (w granicach rozsądku oczywiście) ;)

Gość minijo
jaki rozmiar nosisz to ci doradzę:)

Gość minijo

minijo dziękuję za pomoc ale zupełnie nie o to mi chodzi... Twoje propozycje są bardzo eleganckie, a mnie chodzi raczej o wystrzałową mini kieckę na wieczór w klubie. Takie eleganckie, koktailowe sukienki na innego rodzaju wyjścia mam i nietrudno takie znaleźć a potrzebuję właśnie czegoś bardziej na luzie, zupełnie z innej bajki, szalonego i sexy. Noszę rozmiar 36, nawet 34 jeśli chodzi o sukienki.

Gość nakręć film
w mega sexy fajowym sklepie lub szmateksie

nakręc film_______________ tyle to ja sama wiem, a może masz jakiś pomysł który sklep spełni moje oczekiwania?

Gość szyperek
dziękuję Wszystkim za pomoc :) Niektóre propozycje całkiem sensowne ale obawiam się że w rzeczywistości mogą nie prezentować się tak samo jak na modelkach .. Np obawiam się że te, które są dopasowane do ciała z elastyczną nitką przy każdym ruchu będą podchodziły do góry i nie będę czułą się komfortowo dlatego wolałabym najpierw przymierzyć, zobaczyć. W przyszłym tygodniu zostało mi ostatnie centrum handlowe do przejścia, jeśli nic nie znajdę to już chyba stracę nadzieję... maczko_______ ja sama nie wiem o jaką dokładnie mi chodzi bo nigdzie nie mogę takiej znaleźć, Wasze propozycje są całkiem ciekawe ale czuje że to jeszcze nie to.. Tak czy inaczej ślicznie dziękuję za pomoc ;)

Gość minijo
Jesli mieszkasz koło Katowic do lepiej jechac do silesi tam są fajne rzeczy tam jest duzo sklepów a jak nie to lepiej iśc to sklepu orsay tam są fajniutkie sukienki i wybierzesz które ci podoba i przymierzysz:)

minijo_______ mieszkam na północy....... ale to nic, poszperam jeszcze, poszukam może akurat :)

Gość a moze .....
a moze....__________ coś w tym stylu, dziękuję :) tak czy inaczej obawiam się zamawiać przez internet, mam nadzieję że znajdę coś podobnego i będzie można przymierzyć ;)

Gość rnadmorska...
rnadmorska________ fajne propozycje :) ja niestety już jestem po zakupach i tak jak się obawiałam - w sklepach sukienkowy deficyt.... :O wróciłam z zakupów z krótką jeansową spódniczką z bershki i koronkowym czarnym topem :P przez internet troche boje sie zamawiać takich rzeczy jak sukienki choc niektore z Waszych pomysłów naprawdę kuszące :)

Gość rnadmorska...
no właśnie ja też wiem, że w sklepach teraz trudno znaleźć oryginalną sukienkę w takim stylu. Sama się bałam też przez internet kupować, ale z rok temu się przekonałam :)