Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszysztofija

kredyt na dom/meiszkanie brać... kiedy??

Polecane posty

Gość kszysztofija

teraz? za pol roku, za rok?? Rodzina sie powieksza, zdolnosc kredytowa mamy, splacic, splacimy - stac nas, ale nie wiemy co robic...... :(

Gość jak dają to bierz
ale pyatnie czy dają???

Gość kszysztofija
bylismy u doradzcy i obliczyli, że dostaniemy bez problemu, ale jak sie okarze, że za rok będzie duuuuzo taniej??

Gość atenee
zależy, jak duży kredyt, ja bym poczekała, mamy podobny problem ale postanowiliśmy jeszcze rok poczekać teraz ludzie często mają problemy ze spłatą kredytów, szczególnie, gdy jedna z osób traci pracę itp

Gość atenee
no i czekamy czy rzeczywiście ceny spadną, póki co nadal są kosmiczne mieszkamy w W-wie

Gość kszysztofija
no wlasnie my tez wstepnie chcemy rok odczekac.. a co potem? nie wiem juz sama

Gość kszysztofija
no ja kw Wawie to pewnie rekordowo wysoko.. :( my planujemy kupic cos pod wiekszym miastem

Gość atenee
mamy dwa pokoje i troje dzieci, więc myślelismy o przeprowadztce w tym roku ale teraz postanowilismy rok się jeszcze pomęczyć, tym bardziej, ze żłobek mamy pod domem /najmłodsze skończy w tym roku dwa lata/ co prawda jest nam ciężko ale boję się, że nie znajdę żłobka...no i te ceny u nas, mieszkanie trzypokojowe to m in ponad 360 tys wszystko zależy jak duzy chcecie wziąć kredyt

Gość atenee
no ale w przyszłym roku to już musowo musimy się przeprowadzić, co by sie na rynku nieruchomości nie działo, bo już nie mogę wytrzymać w tej ciasnocie /bardzo źle to znoszę, szczególnie zimą/