Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż

Różowy-hitem tej wiosny!!

Polecane posty

uuuu znaczy sie,ze koleżanka-brama.Tak czy siak bedzie to hit tej wiosny,na Wyspach juz szaleją:)

Dla mnie różowy jest zawsze modny:) Mam wiele ciuchów i dodatków w tym kolorze i cz nosze je wiosna latem czy zimą zawsze czuję sie świetnie i w połączeniu z obobiązującymi w danym okresie trendami zawsze wyglądają ok:)

Gość lskdhflbcb
oj a ja lubie dodatki w tym kolorze,suuper:) Pamietajmy tylko by nie przesadzic i nie zamienic sie w różową landryne;)

Gość gosiaczek9009
oj tez czytalam ze rozwy bedzie modny, no ale nie zawsze musi byc on taki strasznie mocny, mozna zainwestowac w taki blady roz:)

Gość Modusia
dokładnie wszystkie odcienie różu są modne!! Ja osobiście nie przepadam ale kto wie może tego lata ... wszystko jest możliwe :)

Gość fdsvxhhhtht
różżżż i girlicious - jak mozna miec tak mało klasy i byc tak kiczowatym:O?? do różu nic nie mam - zwisa mi...ale COS TAKIEGO?:O

Gość Roz ostry amarant lubie
Ale tylko jako akcent. jedna rzecz-pasek , buty czy lakier nq paznokciach..lub podszewka pod czarna kurteczka

Gość guta
chcecie wyglądac jak Doda? powodzenia!

To nie chodzi o to że jak od razu ubierzesz róż to musisz wyglądać jak doda.. JA nienawidzę różowego ale do dżinsów różowe buty fajne pasują.. ale już bransoletki czy kolczyki to dla mnie to kicz.. Tak samo nie rozumiem i nigdy nie zrozumie jak dziewczyny mogą się ubrać np tak żółte spodnie + różowa bluzka + jakieś baletki różowe .. W życiu bym się tak nie ubrała.. więc starajcie się żeby nie przesadzić z tym różowym i odpowiedni je łączyć tak żeby to nie wyglądało kiczowato..