Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mississipi

Odpowiedzcie bo to ważne

Polecane posty

Gość Mississipi

Dzisiaj powinnam zacząc brac nowe opakowanie tabletek anty po 7-dniowej przerwie ale gdy pojechałam dziś po receptę to okazało się że nie ma mojego lekarza. Normalnie bore microgynon 21 ale teraz nie mam tabletek i nie wiem co zrobic. Mam za to Cilest, czy mogę przez ten jeden miesiąc brac Cilest???? Czy taka zmiana nie zaszkodzi i czy będzie to skuteczne zabezpieczenie??? Bardzo mi zalezy żeby nie przerywac brania tabletek. Jeżeli ktoś wie to proszę o konkretne wypowiedzi. Z góry dziękuję.

Gość do tego nic się nie dodaje
anty to anty, więc nieważne jak się nazywają ani kto je produkuje :)

Gość Mississipi
Zdaje się na was kobity. Mam nadzieje że mi nie zaszkodzi.

Zresztą lekarze zmieniają przecież pacjentkom pigułki jeśli one źle tolerują jeden lek i nie każą im robić dłuższej przerwy między jednym a drugim.

Gość sa gorsze zerzy nie wymyslaj
cilest to chyba podobny sklad do tych co bierzesz, ale przeciez mozesz isc do apteki kup na 100 % opakowanie bez recepty a potem recepte doniesies

Gość Mississipi
A nie wiedziałam że tak można. E tam, i tak już za późno bo mam sporo drogi do najbliższej apteki. Będę brałą ten cilest przez miesiąc a potem wracam do moich tableteczek bo dla mnie najbardziej odpowiadają.

Gość domi8
co ty piszesz puknij sie w leb,w rzadnej aptece niesprzedadza jej bez recepty tabletek. A misisipi zrob tak jak piszesz wez cilest a potem wrucisz do swoiuch tabsow