Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy11111

mąż był w pięknym swiecie

Polecane posty

Gość pomocy11111

Meil piurek30@wp.pl Telefon 604808404 W 1989 roku miał wypadek kolejowy, został wypchany z pociągu przez nietrzeżwych chuliganów. W wyniku tego amputowano mu obydwie kończyny dolne Chodzi w protezach nie nadających się do chodzenia i funkcjonowania ,robią mu się rany wrzody i puchną Także ma cukrzycę typ 2potrzebna jest dieta i leki, potrzebne są kosmetyki wszelkie na kończyny, różne opatrunki. Wszystko jest potwornie drogie. Trudno jest prosić o pomoc ale nie mam innego wyjścia. Jeśli Państwo potrzebowaliby więcej informacji o mnie oczywiście wszystko mogę wysłać. To tak dużo, a zarazem tak nie wiele. Będę zadowolona nawet z najmniejszej wpłaty i będę miał iskierkę nadziei na lepsze jutro. W obecnej chwili mąż,był w śpiączce i po udarze i jest potrzebna intensywna rehabilitacja ,naprawde nie mamy pieniążków za dużo ,dla tego zwracam się do państwa z ogromną prośbą wszystkie nasze oszczędności wydalim na rehabilitację na kończyny

Gość przypierdalam się
było 💤

Gość kolotw
Od tego sa rozne instytucje.Tam sie zwroc o pomoc.

Gość pomocy11111
różne przerózniste instytucje napewno nie pomagają takim jak my biednym ludziom.Gdzie ja nie pisałam chodziłam nie mamy o czym mówić to trzeba przeżyć

Gość kolotw
pomocy11111a mnei sie wydaje,ze Ty chcesz trocjhe ponaciągac ludzi z forum ;-)

Gość pomocy11111
Wszystko jest do spradzenia mąż jest podopiecznym w fundacji koniczynka PKO BP V Oddział w Poznaniu Rach. nr.: 19 1020 4027 0000 1502 0503 4337 Darowizna dla Stanisława

Gość kolotw
No to jezli jest podopiecznym fundacji,to po co tutaj jeszce o cos prosisz.Od tego sa osrodki pomocy rodzinie.W ogole posiadacie chyba jakas blizsza i dalsza rodzine.Niech Ona Wam pomaga.Wspołczuje nieszczescia,ale to zwykła zebranina

Gość kolotw
Chcesz kasy,a jak ja Ci przesle makaron ,tak z 20 paczek to co pogardzisz ;-)

Gość jestescie z
bartoszyc??

Gość pomocy11111
dziekuje za meile i nie życze panstwu tego co mąż przeszedł a co do makaronu i coś tam jeszcze to nie pogardzę.Do opieki to proszę iść izobaczyć czy coś uzyskacie

Gość pomocy11111
okolice bartoszyc

Gość kolotw
pomocy11111 juz Ci pisałam,z ewspołczuje,ale od pomocy mas zrodzine blizsza i dalsza. Dalczego do mnie piszesz,z enie zyczysz mi aby cos takiego sie stało,moze swojej rodzinie to powiesz.To oni powinni w pierwszej kolejnosci Wam pomagac.

Gość jestescie z
weszlam na stronke fundacji...moj tato tez jest po amputacji konczyny...juz 35 lat,mialam 2 latak jak mial wypadek pozdrawiam i powodzenia p.s. mysle ze dobrze byloby podac link fundacji

Gość kolotw
A poza tym dlaczego masz pomaranczowy nick.

Gość ciekawe11
ten tekst juz był....w 89 roku ten pan miał wypadek a w 2007 składał podanie o przyjecie do pracy jako masarz????

Gość pomocy11111
napewno na mój meil brat skladal podanie mąż od 22 lat nie pracuje