Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelinaDżoli3

dlaczego brzydkie kobiety są pewne siebie i wmawiaja sobie, ze sa łądne?

Polecane posty

Gość AngelinaDżoli3

?

Gość bo są nieatrakcyjne i nadrabia
fatalnym charakterem

Gość AngelinaDżoli3
bauahahahahm,ale sie usmiałam, spadłam z krzesła buahahahah

Bo Polki nie mają samokrytycyzmu. Faceci im kłamią, że są ładne, zeby pójść z nimi do łóżka, a one później w to wierzą. To wszystko przez to, że jest za dużo facetów i za mało kobiet. Więc faceci posuwają się do kłamstw, żeby chociaż przelecieć paszteta. Druga moja teoria, to taka, że Polacy za dużo piją i po pijaku wszystkie kobiety im się podobaja i mówia pasztetom, że sa ładne, a one w to wierzą.

Gość ja pierrrrrrrrrrr
KOBIET JEST NIESTETY WIĘCEJ NIZ FACETÓW :O

Zależy w jakich regionach i przedziale wiekowym? W miastach jest więcej mężczyzn np. w warszawie. Dlatego jest tak mało ogłoszeń samotnych kobiet z Warszawy.

Gość gfh
jesli nie beda pewne siebie to nic im juz nie pozostanie... siedziec w domu i sie nikomu nie pokazywac a tak przynajmniej potrafia gebe otworzyc;] p.s. jestem normalna, ani brzydka ani ładna

Gość przydarzyło przydarzyło przyda
nie jestem pewna siebie i nic sobie nie wmawiam. Pomogło? to ok. :P

Gość Sratatatatatatatatata
tak kurwa:dtak sobie wmawiaj ksiezniczko z paszcza Hydry :D jestes wykurwiaszczo piekna a reszta to pasztety nie z tej ziemi;) wystarczy lusterko zeby zalatwic cie jak bazyliszka:D

Gość Sratatatatatatatatata
a dlaczego jestes taka glupia kurwa?:D bo twoj pysk nie napotkal mojego kastetu na swojej drodze,ale gdy natrafi sie okazja,to moze zmadrzejesz pustaku:D

Gość jestem pod wrazeniem
Bimbalek rozwaliles mnie na maksa swoimi teoriami (nie wiem czys jest baba czy chlop) ale Twoj txt jest super. zreszta by zobaczyc co mysla o sobie Polski wystarczy wejsc na nk. a tam takie pasztety, czasem sie wymaluja, czasem nie i przybieraja pozy do zdjec niczym klaudia schiffer. a ich kolezanki z gimnazjum dopisuja komenty "Ale Ty sliczna jestes". chcecie przyklad?no to macie: http://nasza-klasa.pl/profile/19496168/gallery/24

Gość bez stalego nicku
Powiem jedno: chrzanicie. Jak juz to Polki maja niepotrzebnie kompleksy. Za granica brzydkie kobiety sa mega pewne siebie i zachowuja sie jakby byly pieknosciami. My jestesmy w porownaniu do innych nacji naprawde ladne i nie wierzymy w siebie...

jestem pod wrazeniem dlaczego wkleiłeś/aś akurat to zdjęcie? Znasz ją? Jesteś z jej okolic czy to był przypadek???