Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcitułka

Miłość bez wzajemnośći

Polecane posty

Gość marcitułka

Gość prwadziwie się kocha
to się kocha bezinteresownie, więc i bez wzajemności można.

Gość prwadziwie się kocha
z wzajemnością kochając również można cierpieć

Gość niczeń
Ja jestem w takiej sytułacji I mam z tą osobą dziecko, a On zupełnie nic domnie nie czuje

Gość niczeń
a ja nie potrafię bez Niego żyć, myślałam że już zapomniłam ale kiedy ostatnio się pojawił, to wszystko do mnie wróciło

Gość g ópia gonska
nicze - wspołczuję

Gość nadzieja nie umiera nigdy
ja kocham ...ona mówi że niemożemy być razem ale ja mam nadzieje że będziemy razem i będziemy szczęśliwi

Gość czarnula210
chciałabym miec tyle wiary w sobie

Gość nadzieja nie umiera nigdy
też bym chciał żeby moja miła miała więcej wiary w sobie...dlaczego tak ciężko wam zaufać?uwierzyć we własne szczęście?pozwolić sobie na to cozasługujecie bez strachu i obaw?

Gość ja też sie tu podpisuje
dwoma rękami

Gość i ja też......
miłość bez wzajemności posiada zdwojoną siłe... ..lecz skazana jest na śmierc mimo wszystko...... .....z wyczerpania....

Gość Beauty_Girl
milosc bez wzajemnosci jest zawsze najsilniejsza:D

Mecze sie dzisiejszego dnia. Moj chlopak zostawil mnie kilka dni temu po 3.5 roku zwiazku. Przeszlismy b.wiele, mam stwardnienie rozsiane, on schizofrenie, choroby zblizyly nas jeszcze bardziej, bylismy ze soba zawsze, mieszkamy za granica, mialam tylko jego. Odszedl, bo kocha mnie ale raczej jak przyjaciolke, ma mase problemow, konczymy jedne studia, idziemy na drugie, ale te beda platne, a jego nie stac. Brak poparcia z rodziny, mysli o powrocie do Polski, gdzie bedzie ciezej, ale studia za darmo, nie spotyka sie z nikim innym. Chce byc sam, mowi, ze ma tyle problemow w swojej glowie, ze w tym momencie nie potrafi byc ze mna w zwiazku. Kocham go nad zycie, on tez mnie bardzo kocha, ale o milosc mu chyba nie chodzi. Jest praktycznie sam, mase znajomych, ale nikt nie pomoglby mu w potrzebie, z rodzina nie ma prawdziwego kontaktu, dlaczego chce zostac ze wszystkim sam...? Co myslicie na ten temat? Dlaczego odszedl..? Happy Valentine\'s day...

ja zakochalam sie w obckrajowcu ...nic dobrego z tego nie wyszlo:( dlaczego chce byc sam? nie wiem zapytaj moze faktycznie cie nie kocha a moze nie chce byc ciezarem trudno ocenic

dziekuje za Twoja odpowiedz.. Jest Polakiem... Razem zylismy na obczyznie.. ja tu zostaje ze wzgledu na leczenie, on - wlasnie nie wiadomo.... ale jego rodzina tutaj tez jest... jestesmy na tej samej uczelni.. wczoraj przyszedl do mnie i caly czas przytulal. Podziekowal ze go wpuscilam i ze zgodzilam sie porozmawiac. Ja tylko sie usmiechalam, bylam serdeczna. Pokazal mi zdjecie na swojej komorce- moje zdjecie i powiedzial, ze to jego ulubione i ze nigdy go stamtad nie wykasuje. W taki serdeczny sposob odszedl.....

i ja się dopiszę, drugi raz pojawił sie w moim zyciu, zapowiadało się fajnie, narobił mi nadziei a na koniec olał, ale czego można się spodziewać po byłym :(

Gość 15 powodów dlaczego warto się
15 powodów, dlaczego warto się kochać. Namiętny masaż wygładza cerę Miłość przeciwdziała cellulitisowi Seks łagodzi ból, zapobiega przeziębieniu Amory potęgują i przyspieszają zarost Orgazm opóźnia proces starzenia się Miłosne uniesienia wprowadzają w stan euforii Częste stosunki pojędrniają pośladki Słodkie igraszki nie pozwalają utyć Spełnienie seksualne uwalnia od lęków Regularne współżycie łagodzi stres Zbliżenia podnoszą sprawność intelektualną Podniecenie dodaje blasku włosom Pieszczoty wyostrzają refleks Ekstaza rozbudza wyobraźnię Namiętny kochanek pomaga w karierze

Gość ..to ju wiem dlaczego..
jestem do kitu...wszystko u mnie o" kant d***"!

Gość ni kit mu w oko..
..co sie Autorko będziesz przejmować..przyjdz do nas na impre Empik od 20do rana...cześć....