Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszlość123dgf

nostalgia za przeszłością... Wspomnienia!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość przeszlość123dgf

tęsknie za tym beztroskim, sielankowym życiem :( wracam wspomnieniami do dawnych czasów.... czy Wy też ??? zapraszam!

Gość przeszlość123dgf
Wszystkim się podobają obecne czasy ?? i nie tęsknicie za dzieciństwem ??

Gość bez cukru
zawsze dla wszytskich 'kiedys' bylo lepiej: latwiej, bezpieczniej, milej, itp az strach pomyslec o czasach naszych dzieci albo wnukow ! pewnie przypadna w naszym mniemaniu na poczatkowe czasy apokalipsy ;)

Gość mieszkam za granica i ...
wszyscy pytaja mnie czy tesknie... a ja tesknie ale za swiatem ktorego juz nie ma.. beztroskie dziecinstwo w PRL-u http://www.muzeumdobranocek.pl/index2.htm

Gość gość
witam nie wiem ja zacząć powiem tyle oddał bym jeden miesiąc za każdy dzien z mojego dzieciństwa na wsi teraz mam wszystko dom rodzine i co zapragne ale przeszłości nie kupie , jak jade do tej wsi gdzie mieszkałem i dom który jest teraz kogoś obcego to mam taki żal że gdyby chciał zamieniłbym za tą rudere za mój dom ale nie stety nie pozbawie moich bliskich bo ponoć rodzina nakjważniejsza nie wiem czy ktoś to zrozumie ale jak tam jestem i widze ten mój dom chciałbym aby życie moje się skończyło i aby moja tęsknota już się skończyła ,nie raz jade tam aby tylko popatrzyć i gardło mnie ściska i płacze i choć jestem 40 letnim facetem mam dość ,boję się jednego że pewnego dnia przez tą moją tęsknote odejde przedwcześnie , nadmienie że nic mi nie brak mam 2 wspaniałych dzieci i żone ale ona nie wie jak cierpię może muszę iść do pychiatry pomóżcie !!! to tylko tak pokrótce nie mam siły wszystkiego dokłanie pisać