Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie mysli

Co moze myslec była? co jej chodzi po glowie?

Polecane posty

Gość glupie mysli
całkiem rzeczowo aksamitka90 mówisz i cos w tym napewno jest, ale ja poprostu widze to tak ze nie ma sesnu rozdrapywac starych ran. Lepiaj zaczac z kims od nowa i uczyc sie na starych bledach. Tak ja to widze. Ale mimio wszytko intryguje mnie odpowiedz na pytanie z tematu. Dzieki za cenne slowa i pozdrawiam;)

Gość glupie mysli
Gdyby ktos jeszcze chciał cos ciekwego dowiedziec to zapraszam do dyskusji

aksamitka90 gdybys miała czas i checi wiecej pogawedzi i sie wymienic swoimi radami i doswiadczenami a widze ze rzeczowo mówisz;) to daj znac w tym temacie. Podesle Ci wtedy maila do korespodencji, jeszcze raz pozdrawiam!

Wczoraj poszlam juz spac ale chetnie wymienie sie z Toba moimi doswiadczeniami i obserwacjami.

no nie trudno bylo sie domyslec, ja uczylem sie do rana na egzamin. glupie_mysli@wp.pl to adres mojej skrzynki ktora wlasmie zalozylem. Najlepiej rowniez zaloz sobie jakas nowa skrzynke i podaj mi jej adres na forum zebym wiedzial jak napiszesz mi maila ze to akurat od ciebie a nie jakiegos osobnika ktory sie za ktoregos z nas podszywa. Dzieki temu bedziemy mogli nawiazac kontak nie podajac na forum swoich prawdzich numerow gg czy maila. Chyba dobrze wymyslilem. Jakbys miala jakies watpiwosci to pytaj

Gość romans jakiś sie szykuje
hie hie

aksamitka90@autograf.pl nie mam zadnych pytan, bardzo dobrze Ci wymysliles...zaraz sie do Ciebie odezwe