Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trace sily.. juz...

jest jeszcze jakaś szansa na ciążę?

Polecane posty

Gość trace sily.. juz...

Witam, wyszedł mi dziś rano test negatywny.. owulację miałam 4.02. czyli w 21 dc dziś mamy 13.02 czyli 30 dc okres powinien być 18.02. czy jest jeszcze szansa że test pokaże II kreski?

Gość PytajacaKobieta
Jakie masz cykle ze owu masz AZ 21 dc? Poza tym do @ jeszcze 5 dni!!!! Zaden test ci nie pokaze 5 dni wcześniej

jeżeli okres powinien być 18 lutego, tego dnia zrób test. jeżeli jesteś w ciąży, stężenie betaHCG w moczu może być jeszcze niewykrywalne przez test. u mnie było podobnie - miałam mieć okres 27 grudnia, test 23 wyszedł negatywnie. byłam zrezygnowana, ale okres nie przyszedł. drugi test zrobiłam 29 grudnia i zobaczyłam dwie kreseczki :)

Chcialam tylko wtrącić swoje 3 grosze, że mi test w ostatniej ciąży wlasnie 5 dni przed pokazał dwie kreski :P Tak tylko chcialam.... ale bywają przypadki, że dziewczyny mają dopiero kilka dni po dacie miesiaczki pozytywny test. p.s. Nie bylabym taka szybka w tak pewnym twierdzeniu, kiedy sie mialo owulację, bo tego nigdy, bez monitoringu nie wiadomo.

Gość wystarczy obliczyc ze
ze cykle ma 34 dniowe wiec owulacja 21 dnia.. a nie tylko na monitoringu mozna okreslic owulacje.. wystarczą testy owulacyjne, wsłuchanie sie w swoj organizm, i bol owulacyjny.

Gość trace sily.. juz...
hej, dziś znów test nic nie pokazał.. na szczescie kupilam na allegro takie za 1,80zł bo bym zbankrutowala.. brzuch mnie bolal jak na @ wiec no-spe wzielam... piersi bola, same brodawki tez.. sutki sie powiekszyly - takie nabrzmiale sa.. ale test nic nie pokazal wiec to pewnie na @.. :( do @ jeszcze 4 dni ale czuje jakbym miala juz dostac..

Gość moze tak byc

Gość no ja mysle ze jest
zycze powodzenia

Gość ja jak zrobiłam test
to wyszedł negatywnie a dziś mam slicznąi kochaną 2 letnią córeczkę:) proponuję wizytę u lekarza

Gość ja jak zrobiłam test
nie bierz żadnych leków!!!! mnie też bolał brzuch i myślałam że dostanę okres ale dzieje się tak też jak macica powolutku zaczyna się rozciągać

Gość jupiiiiii232
mi dzisiaj tez test pokazal jedna kreske!!kurcze nie moze byc za pieknie...:(Zycze owocnych staran:)

Gość mi jedna pokazal idzis ale nie

No-spe mozna brac w ciąży, jakby ktos pytal :) 4 dni jeszcze... objawy masz, wiec wszystko jeszcze moze sie zmienic ;)

Gość trace sily.. juz...
dziś 31 dc - do @ jeszcze 3 dni... brzuch nadal boli, piersi okropnie od zewnetrznej strony. żyłki na piersiach i wzmozony apetyt- ale to tak jak na @... czy jutrzejsza Beta wskazalaby czy jestem w ciazy? i czy mozliwe ze testy sikane jeszcze nic nie pokazą?