Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każdy z TVN ma klasę

Życzenia walentynkowe od Darczoka. Uczcie się kmioty

Polecane posty

Gość koza w temacie
a jakie od Ciebie?

Gość bysiuuu
pełna kultura!!!

Gość hahahahahahahahahahaha

Gość kreizzzolka
odwalcie sie od niego!dobrze facet zrobił,ze ich op***ił!Jak współpracuje z patałachami to tak jest.Posłuchajcie dokładnie jak inni sobie jaj robili.On prosił,zeby wymyc ten stół,a ktos mu odpowiedział,ze cos się wykombinuje.Tez bym się wk***ła i to jeszcze lepiej!!I tak go podziwiam za opanowanie,bo jak by to na mnie trafiło to dawno by wszystkowyladowało na ziemi z tego co na tym zasranym stole lezało!!

Gość bez stalego nicku
juz usuneli....

Gość amaka
nie zdążyłam obejrzeć

Gość bez stalego nicku
Rurku... To dobrze, że mnie słuchasz. Kto odpowiada za to, jak to wygląda w tym studiu? ... Ta. Nie wkurwiaj mnie, dobrze? Od dwóch dni jest tak upierdolony stół tutaj, że tylko dlatego, że zlikwidowaliśmy ten jebany przerywnik, który jedzie z góry, to jeszcze się to jakoś kurwa uchowało i ludzie tego nie widzą. Może by ktoś ruszył dupsko po prostu i to wyczyścił?! ... A jak tu będzie gówno leżało na stole, to też pokażesz, czy będziesz protestował?! ... Rurku, to nie jest "coś wymyślić", dobra? Trzeba po prostu powiedzieć Wolanowi, że ma załatwić tak, żeby tu kurwa się ktoś pojawił i to wyczyścił! Albo jakiemukolwiek innemu facetowi, który się poczuwa do minimum odpowiedzialności, co pokazujemy 4 milionom ludzi przed telewizorem! ... UJEBANY FARBĄ, CZY NIE WIEM CZYM, KURWA!"