Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to możliwe ania

Jak to możliwe że piguła antykoncepcyjna działa po 1 DNIU !!?? NIE WIERZE

Polecane posty

Gość jak to możliwe ania

jak to możliwe? ze jak sie przyjmie w pierwszy dzien okresu tabletkę antykoncepcyjną to działa ona od razu. ja wiem wiem na czym polegają te tabletki ale nie chce mi sie wierzyć w to że one działają od pierwszej tabletki .... i już można się bez prezerwatywy kochać?? proszę NIECH MI TO KTOŚ WYTŁUMACZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak to możliwe ania
???????????????????????????????????????????????????

a tak, że tabletki anty hamują owulację, a jak nie ma owulacji to nie ma jak zajść w ciążę. I skro wiesz jak działają tabletki to się nie ośmieszaj i nie zadawaj takich pytań:O

Gość jak to możliwe ania
mam 18 lat !! ale na prawde nie wierze w to co piszecie,wiem ze hamuje owulacje ale to tak od razu mozna sie kochac?pff niemożliwe

Gość ksiezniczkaaaaaa
nie pffffff. tylko nie wierzysz to nie wierz i tyle. myślisz,że ktoś bedzie cie tu przekonywał? po co?

Gość a to bij na fryty nieuku

Gość Saszetka
no to jaki problem? kup globulki, załoz spirale, nałóż 2 prezerwartywy (oczywiście ze srodkiem plemnikobojczym!!!!!!!!!!) i niech to bedzie przerywany i po klopocie.

Gość eddesa
hehe lubie takie posty :D owulacja wystepuje kilka dni po okresie wiec jak wezmiesz w pierwszym dniu okresu to zaczynaja działac od pwirwszej tabletki, ale jak nie wierzysz to nie wierz:D prezerwatyw na wszelki wypadek uzywaj zawsze i przerywany tez :D

Gość jak to możliwe ania
ale z was mile kobiety :) wielkie dzieki skoro macie takie odzywki to proponuje zeby morda otwierała wam sie tylko do zarcia i wielkie dzieki za pomoc

Gość jak to możliwe ania
EDESSA DZIEKUJE ci ,chociaz ty jedna :*

Gość jak to możliwe ania
SleepingSun najmądrzejsza //// phiii

Gość jak to możliwe ania
SleepingSun mowie ci zebys morde do zarcia tylko otwierała... :) pozdro

Gość eddesa
o matko nie kłoccie sie bo nie ma o co, swoja droga nic miłego nie napisałam, smiesza mnie takie posty, to w ulotkach od tabletek sa zawarte wszytskie PRAWDZIWE informacje wiec jak pisze ze od 1 tabletki to znaczy ze od pierwszej nie 30

Gość ksiezniczkaaaaaa
zgadzam się,zgadzam:D autorko jesteś taką..ekhm głupiutką istotką,że nie dziw się,że właśnie takie komentarze się pojawiają. Osoba,która interesuje się antykonecpcją, stosuje ją,uprawia sex- wie chociaż takie podstawowe rzeczy. A Twoje zachowanie świadczy o tym,że "w dupie byłaś i gowno widziałaś" oraz "kubek zimnej wody zamiast seksu" :] . i nie tup nóżką, bo nic Ci to nie da:] A tak na marginesie.. mordke to ma pies, dziewczynko:)

Gość domi8
i znalazla sie nastepna dziewczynka co niewie nic o tabletkach,ile to juz przeczytalam postow na ten temat to sie w glowioe niemiesci,z kad sie biora te panny przecierz kazdy lekarz zanim przepisze tabletki dokladnie wyjasnia jak sie je przyjmuje i jak dzialaja.a na forum ciagle pojawiaja sie idiotki co nic na ten temat niewiedza

Gość eddesa
ale wystrczy tylko troche checi i przeczytac ulotke, ale po co czytanie boli :D

Gość ja już o róznych rzeczach
słyszałam łącznie z tą że jakaś laska brała pigułkę tylko w ten dzień w którym uprawiała seks, bo przecież po co codziennie, jak nei trzeba. a pigułki takie drogie

Gość ja już o róznych rzeczach
a tobie gówniaro (to do autorki) to też bym powiedziała do czego masz tylko mordę otwierać - to skończyłyby się twoje dylematy z antykoncepcją bo nie byłaby ci potrzebna.

Gość Boriana
Nie dziwię się, że denerwują temay o takich prostych, trywialnych sprawach. Ile można ciągle pytać o to samo? Ale z czego to wynika? Moim zdaniem z dwóch rzeczy- braku wiedzy i niedojrzałości. I nie mówię o kwestii wieku. Robiłam kiedyś podyplomówkę z seksuologii. Poruszany był aspekt panicznego strachu przed ciążą (np.młody wiek, przypadkowy partner i tak dalej). Ten strach powoduje obsesyjne szukanie informacji na temat antykoncepcji. Często podważanie spraw oczywistych. I myśle, ze to zadziałało w przypadku Autorki.