Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie 35

Sex z dużo młodszą

Polecane posty

ja mam 31 i jestem w najlepszej formie jak dotad. bedac 20 latka mialam tlusta cere,kompleksy,bylam niezbyt pewna siebie.mialam tez troche obwisle cycki. teraz mam silikonki,cudne cialko bo duzo plywam,piekna cere,swietne wlosy,do tego coreczke,fajna prace. jak bedzie trzeba to poplynie botoksik i tyle:P 20 i 30 to wspaniale lata,glupota jest cala ta gadka tutaj,bo kazda ma 20 a potem 30 a potem 40 i nic tego nie zmieni

Gość vccvxcxvvxcvxc
na szczęście to jeszcze przede mną :D pozdrawiam zawistne 30 papa

Gość vccvxcxvvxcvxc
nic sobie nie dopisałam, moje posty kierowane były to pani po 30

Gość kasia z krakowa DDD
a czy wy drogie 30 stki nie widzicie ze ja sobie robię jaja ?:D ze przy każdej wypowiedzi stawiam " :D" szeroki uśmiech ?:D i podchodzę to tego z humorem ??:D łatwo dajecie sie sprowokować oj łatwo:P

ja w ogole nie rozumiem tej klotni. po co ta cala gadanina. czy nie lepiej powymieniac sie jakimis poradami zamiast wygarniac sobie wiek na ktory nie ma nikt zadnego wplywu?

Gość No jak się 30-stkom
vccvxcxvvxcvxc nic sobie nie dopisałam, moje posty kierowane były to pani po 30 starterka jaaasne a zawistna jesteś nie mniej niż te 30ki tu piszące heh He he he, zawistna i nie dająca wiary temu, że 30stki również są piękne. Jeśli o mnie chodzi, ja zawistna nie jestem, bo przecież rozumiem, że młodość rządzi się swoimi prawami, lecz z drugiej strony...nie wszystko złoto co się świeci...

Gość No jak się 30-stkom
A czy ja kogoś obrażam, kłócę się, wyzywam? Ja również piszę z humorem, mimo, że to ja zostałam już niejednokrotnie obrażona, ale jak to się mówi; starszy to i mądrzejszy być powinien :P

nie zgadzam sie,ze 10 lat zleci jak z bicza trzasl. dla mnie ostatnia dekada to cala epoka. wydarzylo sie mnostwo rzeczy,bylam w wieeeeelu miejscach,poznalam mnostwo ludzi,moje zycie niesamowicie sie zmienialo. grunt to nie zabijac czasu a spedzac go jak najlepiej.wtedy nie szkoda minionych lat,za to ciekawi nas przyszlosc i nawet kurze lapki sie podobaja.

Gość kasia z krakowa DDD
wybacz ale ja głupią Cie nie nazwałam :D wiec proszę Cie nie rób sie bezczelna:D I tak. Robiłam sobie jaja :)

Gość No jak się 30-stkom
Biedny założyciel tematu zwątpił i poszedł sobie. Topik mu zwaliłyśmy cały :P

Gość kasia z krakowa DDD
Mam dużo znajomych które maja po 30- 35 lat:) sa to przemiłe przesympatyczne kobietki, które są eleganckie maja zgrabne figury, ale naprawdę czasami sama słyszę jak mówią do siebie, oczywiście w żarcie "ty stara ruro":D i nikt sie nie obraza:D

Gość kasia z krakowa DDD
ale jak ja Cie mogę nazwać głupia ? coś ty zwariowałaś przecież ja Cię w ogóle nie znam i mam Cie nazwać głupia?!Wybacz, nie sprawie Ci tej przyjemności i nie obrażę Cię. Nie wywołam nowej dyskusji (kłótni):P :D

Gość No jak się 30-stkom
kasia z krakowa DDD skoro jesteś doświadczona to musiałaś już wiele "mięsa" zaliczyć oo ble stara zużyta rura! bleee No właśnie; nie znasz, a takie brednie wypisujesz, oj nieładnie i niekulturalnie...

Gość kasia z krakowa DDD
ha! ale ja na kafe nie siedzę i nie oceniam ludzi :P jak można kogoś ocenić jeśli ktoś wypowiedział się na jeden dany temat:D? w gole jak można kogoś ocenić czy ktoś jest głupi, czy nie w godzinnej rozmowie ? ktoś może mieć inne zadnie, różnic się od nas ale czy od razu głupi no nie wiem:] :) dla Ciebie mogę być głupia pusta bezwartościowa, jak widać lata mi to:)

Gość kasia z krakowa DDD
No jak się 30-stkom przecież to było napisane z uśmiech w żarcie :D jestescie chyba za bardzo przeczulone :)

Gość kasia z krakowa DDD
"No jak się 30-stkom"- skoro jesteś doświadczona to musiałaś już wiele "mięsa" zaliczyć oo ble stara zużyta rura! bleee na końcu było dane ":D"

Gość No jak się 30-stkom
Nie jestem przeczulona, jednak żarty, a chamstwo, to dwie zupełnie różne rzeczy...

jak masz tylko ochote na bzykanko z mloda to jestes debil:O moj jest madrzejszy a kapke starszy od ciebie a ja ma 19

Gość kasia z krakowa DDD
starterka - nie będę się powtarzać ze napisałam to w formie żartów,niesmacznych, ale żartów chciałam sprowokować udało mi się to doskonale:) Tobie nie uda się mnie sprowokować, zapewniam Cie:) a po 2 nie jestem dziecina, bo jestem tylko rok młodsza od Ciebie:) Jak widać to ty bardziej lubisz oceniać ludzi jak ja, ja się jednak umiem przyznać były to niesmaczne żarty, kto się poczuł urażony przepraszam:) Powiedzcie mi jest sen ciągnąc nadal tą dyskusje ? jest to masło maślane:) i żenujące:) :D

Gość kasia z krakowa DDD
bo te minki ":D" ":P" w pewnym sensie oddają jakim tonem tu piszemy, jak ludzie rozmawiają miedzy sobą , uśmiechają się ,są zamyśleni, smutni, lub poważni gestykulują,wiec taka buźka ":D" tutaj tez dużo robi:)

a o co klotia? bo mnie sie tyczy jak najbardziej?? starterka?? wytlumaczysz,,jednym slowem''

Gość kasia z krakowa DDD
hahaha no właśnie słowo mentalna tutaj za nic nie pasuje!:D wiec Tobie raczej przydatny jest słownik:D

Gość kasia z krakowa DDD
mowa niewerbalna -? szok czy ty zdajesz sobie sprawę co to jest komunikacja niewerbalna ??::D

Gość kasia z krakowa DDD
mogę być infantylna, ale mentalna dziecinnie to trochę blednę pojecie:D

Gość kasia z krakowa DDD
wiedza podstawowa:D a to dziwne bo jakoś komunikacja miedzy ludzka nie jest mi obca, i uwierz ze nie musisz mnie dokształcać robią to za Ciebie moi wykładowcy na studiach :) a teraz dobranoc :D

Gość kasia z krakowa DDD
możemy sie tu jutro spotkać :) i podyskutujemy, póki co i tak się zagadałam pozdrawia cie Twoja ulubiona "głupia" rozmówczyni :P dobranoc:D a i udanych walentynek:P

kasia z krakowa poszla nyny a z nia???? i jak?? mogę? wiedziec...:>

Gość gderg
do Prawie 35 pewnie ze sie da znalezc duzo młodsza;) ja mam niecałe 19 jestem jeszcze dziewica ale juz blisko kres tego bo spotykam sie z cudownym 39-latkiem;) ii ja i on tego chcemy wiec...:P

Gość Prawie 35
to super gderg, ale widzisz temat tylko kłótnię między 20-latkami a 30-latkami wywołał...

Gość ona 19 i pół
Hej gg miałeś podać Prawie 35