Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot i co

wlaśnie mnie zostawił, Panowie, wyjaśnijcie mi proszę ...

Polecane posty

Gość ot i co

idę spać, bo przynajmniej nie będę myśleć wiecie co, to jest poniżające ... chcesz kochać i być kochanym, chcesz wierzyć w partnerstwo, nie słowa, a w lojalne i mądre partnerstwo, minął rok i tak bez zdania racji ? tak po prostu poszedł gdzie indziej? właściwie czemu Wy mężczyźni, niektórzy z Was, tak kaleczycie czasem, bezlitośnie? przecież to naprawdę boli, miałam być partnerem, kumplem i powiernikiem, jestem kobietą i człowiekiem, czy to nie wystarczająco dużo by po prostu z szacunkiem przynajmniej odejść? czy znając moją sytuację ni mógł obejść się ze mną cieplej, czulej, delikatniej? od pół roku szukam pracy, tonę w długach, póki był przy mnie ta zwykła nasza rozmowa dodawała mi otuchy, proszę wyjaśnijcie mi Panowie, czemu niektórzy z Was tak bardzo kaleczą?

Gość eqweqwe
to masz dobr sen jak dasz rade zasnąć...

Gość ot i co
nie mam snu, wstałam i sprzątam, nie wiem co innego mogłabym teraz robić, pomawiacz widzisz widzę tę drugą stronę stąd pytam, bo nie rozumiem, nie rozumiem, bo nie umiałabym kogo tak skaleczyć nie wiem co mam rozbić tak naprawdę nie wiem

Gość de-zet
widocznie jesteś złą albo fatalną kobietą skoro on odszedł , od fajnych i normalnych laseczek faceci nie odchodzą , przyczyną odejścia faceta od kobiety może być nawet, że kobieta zakłada pod spódnicą dziwne majtki, które się odznaczają pod spódnicą kobiety jak STEMPEL , kobiety - jakieś dziwne majtki zakładacie pod spódnicami :)

Gość ja to myślę
...albo że ma wąsy ...albo ze kiepsko gotuje a jak roboty nie ma to już w ogóle...

Gość kurdem
na niewiele was stać, nie potraficie odpowiedziec na proste pytanie zeroooooo!!!!!!!!!!!!!