Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia24

mam problem/ MĄŻ!!!!!

Polecane posty

Gość wanilia24

ostatnio bylam w pracy w ciagu dnia a on mial wolne i co robil? pislam na czacie z jakimis kurwami malo tego wzial od jednej numer tel i zaczeli pisac pytal sie jej czemu to robi, za ile , jak, ze niby sie umowi z nia a potem wymyslill ze nie da rady. wiem o tym bo przeczytalm jego smsmy!!! zrobilam mu wojne to on gada ze to bylo na jaja bo byl ciekawy czemu to robia za ile itp! no kurwa mam go zabic teraz czy pozniej?>?????? dodam ze jestesmy pol roku poslubie i nasze zycie skualne jest bardzo udane. ja mam czesciej ochote na seks niz on.

Gość wanilia24
seksualne mialo byc, sorki za bledy ale jestem wkurwiona

"umowi z nia a potem wymyslill ze nie da rady" jeśli wszystkie tego typu znajomości będą się na tym kończyć to raczej nie masz się za bardzo o co obawiać

Gość wanilia24
leviatan ale po jaka cholere to robi???? no nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wanilia24
:(

Gość a ja to bym
zabiła juz teraz, nie byłoby problemów na przyszłośc ;) jaja sobie robił i juz, nigdy nie miał odwagi na zywo z kurwą pogadac to przez sms-y sie odważył. Wymigał sie, ze nie da rady tak czy siak. Zuch chłopak kurwie odmówił :):)

Gość wanilia24
no sama nie wiem. malo ma wrazen ze mna czy co?!

Gość wanilia24
?

Gość a ja to bym
proponuje hardcorowy strój na wieczór, akurat jest dzisiaj pretekst. pejczyk, rózowe kajdanki, koronkowa podwiązka. zdechnie jak cie zobaczy i mu wszystkie kurwy ze łba wymieciesz ;)

Gość ejbisi
A skad my mamy wiedziec co mu do łba przyszło, pogadaj z mężem a nie nas sie pytasz.

Gość a ja to bym
młode mężatki tak mają ;)

Gość wanilia24
gadalam z nim ale chcialam poznac opinie innych osob za co bardzo wam dziekuje:)

Gość Mega Megi
Tez bym sie wkurwila i zrobila pamietna awanture. Ale co mozesz wiecej zrobic.Teraz albo sie to juz nie powtorzy, albo bedzie ostrozniejszy. A swoja droga nie rozumiem ludzi, ktorzy piepsza o szanowaniu czyjegos prawa do prywatnosci. Kobiety, sprawdzajcie komorki swoich facetow. Czasem mozna sie wiele ciekawych rzeczy dowiedziec :D

Gość wanilia24
dokladnie. nie mam w zwyczaju go sprawdzac ale mialam dziwne przeczucie patrze a tu prosze! fajnych rzeczy sie dowiedzialm o nim.

Gość na bank robił sobie jaja
Mojej koleżany mąż też jest zabawny w ten sposób i pewna jestem, że mężczyźni lubią sobie po pierdolić głupoty.

o nie..za cos takiego to foch na przynajmniej 2 tygodnie...bez przegiec,flirtowac z normalna laska to przegiecie,a zkurwa to juz ponizej pasa...

Gość wanilia24
focha to mam juz tydzien i nie zamierzam popuscic. bukiet czerwonych róż juz byl;)

Gość nie wiem ...........
za flirtowanie foch 2 tyg a za danie dupy ile?

Gość wanilia24
ale jak ja bym to zrobila to by sie dzialo! tzn jakbym pisala z jakims kurwiarzem:P

Gość wanilia24
wystrzelac tych facetow i tyle:)

Może zamiast się kłócić porozmawiaj z mężem na spokojnie...

Gość wanilia24
gadam z nim zawsze spokojnie tzn kloce sie dosc spokojnie. byla wina jest i kara

Gość Mega Megi
A to pewnie nie bedzie az tak zle, skoro okazal skruche i nawet kwaty przyniosl. Tez byl miala focha, bo trudno po takim czyms przejsc do porzadku dziennego. Ale spojrz na to z tej drugiej, lepszej strony. Nie umowil sie z nia, nie przespal.To byl glupi zart z jego strony i napewno go teraz zaluje. Faceci to sa swinie z natury, , wiec czasem trzeba wybaczyc :D

Gość wanilia24
mega megi to jest prawdą:) ale siedzi to we mnie i czuje wstret do niego. nic nie poradze na to. bo to boli.

Gość choholudek
wanilia... powiem Ci tak... mnie też ten temat zawsze ciekawił... i z zaciekawieniem czytałem o takich rzeczach... czy słuchałem o tym...ale to tylko i wyłacznie dlatego, że z natury jestem ciekawski i zawsze lubiałem wiedzieć jak najwięcej... a że to jest swego rodzaju temat tabu to mnie to też ciekawiło :) tylko i wyłącznie z ciekawości :) z tym, że nie pisałem tam do nikogo :P i raczej bym nie pisał....no, ale to ja :) Twój facet może jest inny, ale jeżęli jest również ciekawski to faktycznie jest to możliwe,że to wszystko było bez znaczenia...