Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOLGAAAAA

jestem od niedawna z pewnych chłopakiem, już jest między nami gorąco

Polecane posty

Gość OOOLGAAAAA

nie kochaliśmy sie jeszcze i ja na razie tego nie chcę i nie wiem kiedy będę chciała, ale zaczyna być powoli necking jak to bylo między wami, czy też się tak szybko sprawy toczyły? nie mówię tu tylko o samym seksie bo tego na razie nie chcę, ale o tego typu pieszczotach, dodam że jesteśmy od niedawna razem, znamy sie od ponad pół roku, widujemy się rzadko bo to jest związek na odległość i mamy oboje po 24 lata

Gość no nieeeemoge
a co to jest niecking?

Gość OOOLGAAAAA
napisałam necking a nie niecking naucz sie czytać

Gość no nieeeemoge
ale co to jest?

Gość OOOLGAAAAA
necking to są pieszczoty od pasa w górę, zdarzyły się juz nam, ale byliśmy ubrani, tylko odchylaliśmy niektóre miejsca od czasu do czasu, co o tym sądzicie, pytam jeszcze raz jak to było u was?

autorko.. nie spieszcie się.. ja niestety zrobiłam duży błąd bo po krótkim byciu razem poszliśmy z partnerem 'na całość' jak to się mówi i baaaardzo żałuję bo od tego czasu on jakby zaczął olewać sprawę... mimo że minęły już jakieś 2 miesiące a my nadal jesteśmy 'razem'

Gość OOOLGAAAAA
nie chcemy sie spieszyć, tylko tak sie zastanawiam czy pieszczoty są ok czy też z nich zrezygnować

Gość Nena24
zrezygnuj.. przetrzymuj go jak najdłuzej-zobaczysz czy mu zalezy

wydaje mi się, że teraz już za późno na rezygnowanie.. bo facet może się poczuć zdezorientowany co się dzieje-raz pozwoliłaś a teraz nagle nie.. lepiej spowolnić wszystko tj. na razie nie pozwalać na nic więcej :)

Gość OOOLGAAAAA
to chyba dobra rada, dzięki biały oleander:) najgorsze jest jednak w tym wszystkim to, że dzieli nas duża odległość, nie widzimy sie często, a zresztą ja mam ochotę pozwolić na coś więcej:) no ale na razie poprzestaniemy tylko na tych pieszczotach.......ach.....wczoraj bylo cudownie:):)

cieszę się, że mogłam pomóc :) i życzę samych takich wspaniałych chwil.. a odległość to niestety rzeczywiście może być problem :( ale myslę, że jako zakochani i to przetrzymacie :)

Gość Nena24
jestes dziewica???

Gość OOOLGAAAAA
tak jestem dziewicą

Gość mam wrazenie ze pisze to
15-latka ! :O

Gość OOOLGAAAAA
pisze to 24 latka, a wrażenia są często mylne

Gość Kiciuś Puszysty
lepiej przetrzymywać. nawet jeśli jesteś pewna o jego uczuciach do Ciebie - to zawsze wychodzi na dobre.

Kiciuś Puszysty masz 10000000000000000000000000% racji.. niestety ja to zrozumiałam po fakcie :] ale żeby może też nie przesadzić z przetrzymywaniem..

a na moje ... to jestescie w takim wieku w ktorym .. ludzie chodza ze soba do lozka bardzo szybko ..ale jesli Ty chcesz go przetrzymac to Twoja decyzja ..(byle nie zbyt dlugo) a poza tym nie mowione ze jak pojdziecie do lozka .. to on Cie oleje .. uczuciwe zaczyna sie w glowie a nie w lozku .. a zycie jest zbyt krotkie na czekanie ..lepiej brac z niego jak najwiecej przyjemnosci ,... a jak sama widzisz .. pieszczoty ... lozkowe sprawy sa bardzo mile .. wiec czemu mamy ich sobie odmawiac ?!