Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiii

jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość patiiiiiiiiiiiii

Znam się z moim facetem 3 lata. Od dwóch jesteśmy razem. Od początku naszej znajomości on bardzo się starał. Ja za to przeciwnie. Byłam dla niego okropna. Na prawde bardzo źle go traktowałam. On to znosił przez ponad 2 lata, właściwie to od niedawna to się zmieniło. Zaczął się zadawać z innymi dziewczynami. Czy to jest moja wina?

Gość patiiiiiiiiiiiii
Czyli to moja wina tak?:-(

Nawet największa cierpliwość kiedyś się kończy.Facet widocznie doszedl do wniosku że ma dosyć tego, jak go traktujesz.Może stwierdzil że go nie kochasz i próżne jego starania.

Gość patiiiiiiiiiiiii
Niech ktoś coś jeszcze napisze... bo ja już nie wiem...

Gość każdy ma granice
wytrzymałości - i choćby kochała nad życie - to w pewnym momencie już nie daje rady. Po prostu nie rób tego błędu w następnym związku - na prawdę - lepiej nieraz ugryźć się w język czy mocno uszczypnąć - niż znów zepsuć.

Gość każdy ma granice
kochał miało być :-) ale kobiet też przecież dotyczy

Gość patiiiiiiiiiiiii
Kilka dni temu pierwszy raz od 3 lat mu to powiedziałam. Mówi, że bardzo chce się zmienić i żeby było tak jak dawniej. Ale ja już nie potrafię mu zaufać. I nie wiem co robić. Wiem, że to nie tylko jego wina.

U mnie bylo odwrotnie , to ja sie staralam jak moglam , probowalam sie zblizyc , wychodzilam z siebie a on mnie olewal i chyba wlasnie dlatego wrocilam do domu do Polski a mialam zostac dla Niego . Cierpliwosc sie w koncu konczy . sorry ale sama jestes sobie winna , On sie staral a Ty go olewalas , wiesz jak sie czuje taka osoba? ja czulam sie ponizona , zdeptana i nic nie warta .

Gość patiiiiiiiiiiiii
Wiem, że popełniłam błąd. I sam mi powiedział, że myślał, że go nie kocham bo nigdy nie okazywałam mu uczuć. A zawsze byłam dla niego taka oschła, chamska wręcz, aż nienawidze siebie za to teraz. No i stało się. Czy ja mogę mu to wybaczyć?

Gość patiiiiiiiiiiiii
No tak, teraz to rozumiem ale młoda byłam i głupia. A teraz wszystko się tak popieprzyło. On już nie jest dla mnie taki jak kiedyś. Kocha mnie, to wiem, ale co z tego. :-(

Zapomnialam jeszcze dodac : po moim poworocie brat mowil mnie ze wypytywal o mnie itd a niech sie w dupe pocaluje teraz wiem ze bylam dla niego zabawka czy odskocznia od codziennosci . To mnie nauczylo jednego : juz nigdy nie okazywac facetowi ze mi na nim zalezy , niech Oni sie wykazuja a nie my . aczkolwiek jezeli bede w 100% pewna ze facetowi na mnie zalezy to rowniez zaczne okazywac wieksze zainteresowanie bo wiem jak bardzo boli kiedy ktos Cie totalnie olewa a Ty bys dla tej drugiej osoby zrobila/ zrobil wszytsko . Moja rada : na drugi raz , okazuj wiecej zainteresowania bo mozesz stracic cos bardzo cennego .

Gość ty masz mu wybaczać
czy raczej on tobie? Zastanów się, co ty mówisz! Nic dziwnego, że szuka "normalnej" dziewczyny. Jak nie będziesz za bardzo nachalna - to może da ci drugą szansę - ale on tobie, nie na odwrót!

Ale co Ty masz Jemu wybaczac? to ze zaczal ogladac sie za innymi dziewczynami ? sorry ale czego ty sie spodziewalas? myslalas ze bedzie za Toba biegal jak pies do konca zycia a ty bedziesz olewac go i podle traktowac? Nie ma tutaj nic do wybaczania , moze wlasnie przez to ze zaczal Cie tez olewac zrzumialas ze ci na nim zalezy bo z tego co zruzumialam to zalezy i zalujesz tego jak sie zachowywalas . Poporstu pogadaj z Nim otwarcie , wytlumacz i spytaj sie czy da sie to naprawic , innego wyjscia nie wiedze.

Gość patiiiiiiiiiiiii
No tylko, że wyszło na to, że ja chce od niego odejść. On teraz mówi, że się zmieni i że nie chce mnie stracić. Ma zmienić nr i nie mieć już kontaktu z tamtymi dziewczynami. I ja już nie wiem bo mu nie ufam. Bo już raz było podobnie. No ale po tamtym ja go nadal źle traktowałam.

Gość Kiciuś Puszysty
przeżyłam podobną historię :) zostawił mnie, mi się dzięki temu naprostowało w główce to co trzeba, a po miesiącu przyjechał niespodziewanie po mnie do domu moich rodziców, zabrał mnie nad morze i od tej pory było przecudownie! (chociaż teraz mamy przeze mnie kryzys i nie wiem, czy mnie nie zostawi. ale to tylko moja wina, więc nie ma związku z historią)

Gość patiiiiiiiiiiiii
Zrozumiałam i wiem, że go kocham. Ostatnio mu to udowodniłam i powiedział, że pierwszy raz pokazałam mu cos tak pięknego i że zawsze na to czekał. Ale czuje, że ciężko mu będzie teraz się zmienić. Mój mnie własnie nigdy nie zostawił tylko bezczelnie ukrywał przede mną kolezanki i o to tu chodzi.

Gość ruda wiedzma
I tu lekcja dla nas wszystkich - nalezy bardzo dbac o to, co sie ma. Czasem zwiazki sie rozpadaja, ale nie ma chyba nic gorszego, niz swiadomosc, ze stracilo sie kogos z wlasnej winy.