Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudka

Piersi PO ciąży

Polecane posty

Gość gość
A ja mam kilka pytań, jako, że dopiero jestem w ciazy, 7 miesiąc. Piersi mi się powiększyły, ale nie bardzo, zawsze miałam spore. WOle mniejsze, ale o dziwo lubie ich kształt. Teraz sa jedrne I okrągłe,wcześniej lekko zwisaly:) jest jakaś szansa,ze takie pozostaną?:) To czego nie lubię to widoczne żyły i powiększone, brązowe brodawki. Czy kiedyś żnów będą jasno różowe? i jeszcze pytanko o kremy. Teraz stosuje na nie to, co na brzuch, przeciw rozstępom, wiem, że po porodzie trzeba nadal nakładać te maziaje na brzuch, ale co z piersiami w czasie karmienia?

Gość gość
Po ciazach i to 4 ! pozostały większe ok 2 rozmiary nie są obwisle ale też nie starcza bo niby jak skoro są duże:) cala 4 karmiłam piersią ale ja byłam nauczona dbać o skórę i przede wszystkim o piersi od nastolatki wiec masaż codzienny z dobrym nawilżanie stosowałam chyba odkąd mi urosły i choć mam 40 lat to mam piersi lepsze od niejednej 20 latki i nie mam żadnych oporów do opalania się topless. Aha i dodam że nie mieszkam w Polsce gdzie topless jest ciągle uważany za bezwstydny grzech. Wiec jeśli o piersi nie dbałością należycie przed ciążą to się nie dziwię ze potem wyglądają jak wykruszone malboro:)

Gość gość
Po ciazach i to 4 ! pozostały większe ok 2 rozmiary nie są obwisle ale też nie starcza bo niby jak skoro są duże:) cala 4 karmiłam piersią ale ja byłam nauczona dbać o skórę i przede wszystkim o piersi od nastolatki wiec masaż codzienny z dobrym nawilżanie stosowałam chyba odkąd mi urosły i choć mam 40 lat to mam piersi lepsze od niejednej 20 latki i nie mam żadnych oporów do opalania się topless. Aha i dodam że nie mieszkam w Polsce gdzie topless jest ciągle uważany za bezwstydny grzech. Wiec jeśli o piersi nie dbałością należycie przed ciążą to się nie dziwię ze potem wyglądają jak wykruszone malboro:)

Gość gość
"Wiec jeśli o piersi nie dbałością należycie przed ciążą to się nie dziwię ze potem wyglądają jak wykruszone malboro" No co Ty dziunia nie powiesz? Masz wielkie balony to nie widać u Ciebie tych zwisów a się mądrzysz. Jak ktoś ma normalnej wielkośc****ersi to przed ciążą sterczą a jak zacznie się nawał pokarmu to skóra się masakrycznie rozciąga, żeby pomieścić mleko i wyobraź sobie że jak to mleko przestanie się produkować to niestety rozciągnięta skóra zostaje i tak oto powstają "skarpetki":D

Gość gość
o matko.... dlatego nie chce być w ciąży xd to nie dla mnie xd

Gość gość
EEE tam piersi nie zmieniają się jakoś tak bardzo drastycznie, są inne ale jeśli dba się o nie odpowiednio uważam, że można zachować je w przyzwoitym stanie. Osobiście stosowałam na biust kurację z efektima pharmaceris- zmniejszała "obrzęk" oraz bolesność piersi a przy tym doskonale nawilżała. :)

Gość gość
U mnie identyczne. Karmilam ledwie kilka tyg, biust w ciazy podskoczyl o rozmiar. Cala ciaze uzywalam krem pharmaceris, nosilam staniki z Triumpha, rowniez w nocy, cwiczylam specjalne zestawy cwiczen z hantlami dla kobiet w ciazy, chodzilam regularnie na basen. Efektem jest biust identyczny jak przed ciaza. Nie ma efektu pustego worka w srodku, jest pelny, twardy, sterczacy. Wydaje mi sie, ze jak wlozymy w cos 100% pracy beda efekty. A jak nie robimy nic nie ma co liczyc na cuda

Gość gość
Jak ma się przed ciążą cycki jak dwa kapselki i w ciąży nie urosną, to jakim cudem mają się rozciągnąć? To wtedy nie trzeba ani tych cudownych balsamów, ani ćwiczeń z hantelkami... Mi urosły 4 rozmiary i po ciąży flaki :-( nie pomogły drogie kremy i staniki za 150zl :-(