Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wultimitamina

JAKIE WITAMINY BRAĆ??????

Polecane posty

Gość wultimitamina

szukam witamin które sa skuteczne i w miarę szybko działają, a zwłaszcza cos na włosy, na wzmocnienie cebulek (chociaz dokładnie chodzi mi o wy[padające rzęsy) poszukuję dobrych witamin!!!!!! prosze o rady

Gość wultimitamina
up!

Gość wultimitamina
prosze polećcie coś:(

szukam witamin które sa skuteczne i w miarę szybko działają, a zwłaszcza cos na włosy, na wzmocnienie cebulek (chociaz dokładnie chodzi mi o wy[padające rzęsy) poszukuję dobrych witamin!!!!!! prosze o rady te sztuczne nie pomogą a jedynie to ci zaszkodzą bo np to witamina c organizm potrzebuje lewoskrętnej a te w tabletkach jest prawoskrętna jedynie to zdrowa dieta bez cukru i mięsa kawy czyli produktów które nie zakwaszają organizmu na włosy to najlepsze skorupki od jajek

problem jest w diecie ale mozesz skutecznie dozywic organizm przez suplementy dity herbalife wiecej info herbamed90 lub gg 3163321

Gość gość
moja kolezanka to stosowala i strasznie jej oczy podraznilo wiec mi oddala, ale to chyba jakis mocny specyfik, bo ja czulam ze rzesy sa slabsze niz byly wiec nie polecam.... ale moze poprostu my mialysmy pecha