Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia22.........

mam pytanie do wysokich dziewczyn...

Polecane posty

Gość kasia22.........

jak sie czujecie ze swoim wzrostem nie macie kompleksow czy ciezko wam bylo znalezc faceta?

Gość odbiegnę od tematu
A co wysokie dziewczyny myślą o facetach, którzy mają 185 cm?

Gość biedactwomalenkie
a co maja myslec ja mam 172 i podobaja mi sie od 180 wzwyz:D

Gość wiem cos o tym....
172 to nie jestes wysoka a pytanie jest do wysaokich

ja mam 180, startują do mnie goście mojego wzrostu niestety :( a to przy min. 185 czuje sie taka mała :):):) nie mam faceta...ale czy wzrost jest powodem? nie sądze...

Gość Boski APOLLO
Najpierw trzeba zdefiniować pojęcie "wysoka kobieta" Dla mnie wysoka to od 180 wzwyż. A 185-187 to najlepszy wzrost dla faceta :D

Gość polska rosjanka
ja mam 175, czetso mi dokuszano, gdy bylam mlodsza. interesuje sie mna duzo nizszych ode mnie facetow, a podobaja mi sie tacy jednak mojego wzrostu i wyzsi, ale nie za wysocy, tak do 190, ale wymagania:d ale wymagania wymaganiai, a w praktyce zwykle wychodzi inaczej-o zgrozo:P

Gość ehhehehehhhe
kurde nie chcialabym miec 180 wielkolud taki juz bym wolala 150:D

Gość a i ja wypowiem się
ja mam 172 i uwielbiam facetów powyżej 190 :P

Gość nie rozumajett
czemu ci dokuczano?? 175 to najfajniejszy wzrost :) zawsze taki chcialam , a mam 170

Gość polska rosjanka
nie wiem czemu mi dokuczali, ale tylko dziewczyny, nie raz slyszalam wieza, zyrafa i inne takie.zreszta, teraz na studiach tez czesto slysze gadkie o moim wzroscie, jakbym naprawde mierzyla 2 metry, a w grupie nie jestem jedyna dziewczyna o takim wzroscie, wiec nie wiem. teraz juz na to leje, kiedys mialam kompleksy.

175 to normalny wzrost nie wiem czemu cie przezywali, musialas chodzic z samymi hobbitami do klasy... mnie przezywano, a teraz zazdroszczą :P poza tym to wszystko zależy też od figury, jak kobieta troche poje, to może siać grozę, z drugiej strony, szczupla = modelka i każdy zielenieje :) ja mam w sam raz figure i wszystko na miejscu, facet ktory mi sie szalenie podoba uwielbia wysokie dziewczyny, wiec konkurencja dla mnie znikła (chyba, że idę na pokaz mody) :P

Gość polska rosjanka
teraz wiem, ze niektore zazdroscily:D jebac to:D

Gość biedactwomalenkie
ja kiedys mialam kompleksy w ktore mnie wpedzila kolezanka:O juz ich nie mam hehe ale musze przyznac ze wtedy czulam sie wysook...za wysoka

Gość adlsmdlf
butelka mineralnej, a dlaczego ty obrazasz nizsze osoby - nazywajac je w swoim poscie hobbitami? Jezeli tak odnosisz sie do niskich osob, to nic dziwnego, ze w odwecie wyzwa cie od zyrafy. Traktuj innych tak jak chcesz zeby ciebie traktowano.

Gość mimo iż miałam rózne
osoby w klasie, które lubiły innym docinac to jakoś nigdy nie spotkałam sie z tym, zeby ktoś sie nabijał z mojego wzrostu (176cm).:p

Gość polska rosjanka
no, a mnie przyjaciolka:O jak jej mowilam, ze mie to boli, to mowila, tak, ze to ja czulam sie jakos przewrazliwiona i, ze cos sobie ubzduralam:O

Gość biedactwomalenkie
mi kolezanka zawsze powtarzala : " nie TY nie wiesz...wiesz czemu ty nie masz faceta? bo jetses za wysoka:P oni wola te male hihih

Gość adlsmdlf
Chyba tylko zakompleksiona osoba tak mówi.. Ktoś, kto siebie lubi, nie będzie wyzywał wysokich od żyraf, a niskich od karłów. Trochę kultury. Jak ktoś wam dogaduje to olać, jak ma jakieś kompleksy i zazdrości (bo najczęściej faktycznie to kompleksy i zazdrość) to jego problem. Ja, mimo że jestem niska, nigdy nie powiedziałam złego słowa na osoby wysokie (i tego samego oczekuję w zamian, bo czuję się dobrze w swojej skórze).

Gość polska rosjanka
o kurwa, co za typiara:D masz idealny wzrost, sama taki bym chciala miec, bo mozna nalozyc obcasy i wygladac fajnie(moim zdaniem takie 175 plus obcas wyglada zle), a i bez wygladasz okej, wiec ten tekst kolezanki to jakas pomylka:)

adlsmdlf to napisalam w odwecie, najpierw ktos napisal ze osoby wyzywaja od zyraf, ja w odpowiedzi napisalam ze to musza byc w takim razie hobbity (i pewnie mam racje), poza tym tu tez polecial epitet - wielkolud, wiec...jestem ciekawa ile masz wzrostu :P poza tym co ty wiesz o tym jak sie wyrazam o innych w realnym życiu

Gość deeper.
Mam 176cm, nosze obcasy i zawsze zazdroszczono mi wzrostu. Nie wiem jak mozna miec kompleksy z powodu takiego atutu:O

Gość polska rosjanka
ja tez nie mowie zle o niskich, ale niscy o wysokich-nie wszyscy- mowia bardzo czestp"bardzo mile rzeczy". jakos tak sie utarlo, ze trzeba blizniemu dogryzc,zeby nie bylo mu za dobrze:O tylko jak najlepiej sie odgryzc? jak sie przejme, to tylko podysci ogien, jak zaczne sie klocic, to tez pokaze,z e mnie zabolalo, najlepsza bylaby jakas riposta.

Gość biedactwomalenkie
kolezanka sama ma taki wzrost i tak sobie tlumaczy swoje niepowodzenia i rozwod:P:O poza tym ona cala jest zakompleskona wszystko widzi w czarnych barwach jak do niejszlam na kawe zawsze wychodzilam zplaczem tak mnie dolowala:O