Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka135

kto byl w DISNEYLANDZIE?

Polecane posty

Gość alutka135

bylyscie? my z mezem zaliczylismy taka wycieczke 4 lata temu w walentynki. :) nie mielismy wtedy jeszcze dzieci. a teraz mamy i chcielibysmy zorganizowac sobie dzien dziecka w disneylandzie pod paryzem:)swietna zabawa!

ja byłam :) ale byłam w 3 miesiącu ciąży i nie jezdziłam na najbardziej odjechanych karuzelach. mimo to było warto :)

Byliśmy całą rodzinką w 1995. (okolice Los Angeles). Ale dzieci były stanowczo za małe, żeby się dobrze bawić. Córka miała 3 latka wiec tylko jakies tam karuzele - duperele i zdjęcia z myszką Mickey. Syn miał już coprawda 7 ale ponieważ był za niski na większość atrakcji typy roller coaster i był wściekły :)) W sumie warto albo bez dzieci jak ktoś lubi takie atrakcje, albo przynajmniej z 10 - cio latkiem.

Gość mam tak jak ty
bardzo bym chciala pojechac ale przez najblizsze 5 lat to nie mozliwe. Ale wiecie jest taki program travel cos tam i tam jest serial o rodzince ktora ma blizniaki i szescioraczki. Chyba wiecie o co chodzi. No i te blizniaki mają 5 lat 6 raczki po 3 a rodzice postanowili wlasnie zorganizowac im taką wyprawe. No masakra widac bylo ze dzieci ewidentnie za male. Wiecej sie zmeczyly i naplakaly niz to warte.

Ja też byłam, mialam wtedy jakies 11 lat. To byl Disneyland pod Paryżem. Polecam, bylo naprawdę super :)

bylam pod paryzem:Dmnie co prawda bardziej interesowaly zakupy w sklepach disneylandu i mam stamtad mnostwo naprawde odjechanych rzeczy:Ddodam, ze mialam wtedy 20 lat;)no i zdjecie z kaczorem donaldem zaliczone, i rozne inne atrakcje, ale tych na zewnatrz bylo malo - okropnie wtedy padalo, niestety...:Omimo to napewno wroce tam z corka:D:D:Dtylko musi byc troche starsza, aby wiecej z tego czerpala, bo teraz to by sie pewnie tylko wymeczyla