Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwionaaa

Czy wasze dzieci tez takie sa?

Polecane posty

Gość dark fairy lady
ech powinnas kochana jednak z matka tego dzieciaka pogadac!powiedziec ze nie jestes jakims popychadlem zeby cie male gowno kopalo itd!

Gość kot filemon222
jakis agresywny ten maluch. ze też matka tego nie ukroci - jak mozna kopac. powiedz jej o tym, albo chlopakowi, niech jej przekaże. mam synka w takim prawie wieku i nie miał nawet pomyslu kopnac kogokolwiek. skad w ogole wzial taki wzor?

Gość dark fairy lady
wiesz,pewnie rodzice nie szanuja nikogo a dzieciak podlapuje to co rodzice robia i mowia!az dziw ze nie ma tu jeszcze matek- Polek broniacych swoich rozwydrzonych dzieciakow!

Gość trelemorelkaaaa
Ja myslke, ze w tym dziecku jest tyle agresji bo jest pierwszym dziedzkiem w calej blizszej rodzinie i wszyscy go rozpiszczaja.I wszystko co on zrobi to jest takie kochane, np; nauczyl sie pluc i wszyscy sie cieszyli jaki on madry i ze nigdy nikt nim nie bedzie pomiatal;/;/

Gość wnerwionaaa
trelemorelka to tez ja:)

Gość kot filemon222
kurcze, ale to tylko prawie dwulatek moj tez jest pierwszy i kochany, aLE TO sprawilo, ze jest bezpieczny, nie boi sie ludzi i dobry - naprawde. jestem mamą, wiec moge byc nieobiektywna, ale kazdy mi to potwierdza. ja szukam tej agresji jednak u rodzicow, moze kłocą sie przy nim , moze rzeczywiscie maly powiela ich zachowanie. wiecie, przykro jest napewno autorce topiku, ale i dzieciaka żal, ze juz zatruty. moze mu dobroci z otoczenia brakuje.

Gość wnerwionaaa
Ale wiesz co ja staralam sie na poczatku do niego z miloscia, pobawic sie z nim , pogilgotac, poczytac mu bajke . Naprawdetylko, ze ja sie z nim bawie , a on nagle na mnie pluje;/;/

Gość wnerwionaaa
A co do rodzicow, to tym dzieckiem wiecej zajmuja sie dziadkowie i rodzina niz rodzice.

Gość dark fairy lady
tak samo jest w mojej rodzinie.opowiadalam ci w dzien...prawda?ok juz niedlugo musze isc,jutro moze znow pogadamy?milych snow.

Gość wnerwionaaa
oki papapa:):) ja bede jutro jakos wieczorem :) ale narazie tez jestem

Gość wnerwionaaa
upup

Gość wnerwionaaa
?

Gość wnerwionaaa
Witam:)No i powiedzialam wszystko chlopakowi , ze mnie denerwuje te zachowanie dziecka itp a moj mnie poparl i powiedzial , ze rozumie mnie , ze nie krzykne ani nie uderze i jesli jakas agresja pojawi se ze strony malego wobec mojej osoby to on bedzie reagowal albo poprostu maly bedzie mial zakaz wstepu do pokoju i tyle.

Gość SanSan
z doswiadczenia wiem ze najbardziej w matke trafiaja teksty w stylu" ale brzydko sie zachowujesz" -to do dziecka, oczywiscie glosno i wyraznie jak nie dotrze to " kto cie tak brzydko wychowal" ja raz uslyszalam cos w tym stylu i az sie zagotowalam, oczywiscie zaraz moj syn znalazl swoje miejsce ;)

Gość wnerwionaaa
SanSan, jak jakies zle zachowanie sie powtorzy to tak powiem, zobacze jak wtedy zareaguja:)