Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYLWIA P. ...

spuścił się we mnie.... całkowicie.... i co teraz??

Polecane posty

Gość SYLWIA P. ...

Kochałam się z chłopakiem przed chwilą.. sory że to pisze.... uprawialiśmy seks i trochę się zapomnielismy i chłopak spuścił się we mnie..... ... nie mieliśmy prezerwatywy, ale ja biorę tabletki antykoncepcyjne... dzisiaj wzięłam 6 tabletkę... boję się że mogę być w ciąży,czy to możliwe? to moje pierwsze tabletki...pierwszą wziełam w 1 dzień okresu ale okres dalej mam, leci mi krew ale malutko ,tabletki przyjmuje o tej samej porze ....a chłopak niestety spuścił się do środka co teraz? boję się że mogę być w ciąży. Jestem załamana. Niby to działa od pierwszej tabletki ale to moje pierwsze w życiu Tabsy i sie boja jak cholerka :(!!! odpiszcie

Gość bnbj
przeciez masz dni nipłodne

Gość SYLWIA P. ...
wzięłam dziś 6 tabletkę ...okres dalej mam(dziwne) ale mało... jak to dni nie płodne?

Gość SYLWIA P. ...
te przede mną to nie ja napisałam i nie jestem dzieckiem mam 24 lata,ale sie po prostu boje!!! moje pierwsze tabletki!!!

Gość ghjfgjgfjdhk
Nie boj sie tabletki juz dzialaja i nie jestes w ciazy! :)

Gość SYLWIA P. ...
to koncówka okresu krwew byla ale mało,dzis rano wstałam i miałam czysto a gdzi zaczelismy sie kochac poczulam ze cos jest nie tak poszlam do lazienki umylam sie i przestalo lecicec i dalej sie kochaliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kenchus
niech bedzie, masz 24 lata...i urzywasz słów "spuścił się we mnie" , pytasz "co to dni nie płodne" , i purawiasz seks z facetem podczas okresu bez prezerwatywy (ale to już w sumie rola faceta)...przepraszam za szczerość ale to jest na poziomie nieuświadomionej pietnastolatki...

Gość ababababababab
kenchus zgadzam sie z Tobą w 100%

Gość SYLWIA P. ...
wiem co to dni nie płodne ,tylko pytam o co ci teraz chodzi z tymi dniami nie płodnymi. Seks uprawiałam bez zabezpieczenia bo uzywam tabletek ale boję się bo to moje pierwsze tabletki a słowo"spuścił" chyba najlepiej tu pasuje... nie musisz przepraszać, jeśli Cię uraziło te słowo to przepraszam ale chciałam jak najszybciej napisać ten temat i dostać odpowiedź

Gość ababababababab
"spuścił" najlepiej pasuje Twoim zdaniem?:( to przykre że tak opisujesz seks ze swoim facetem... ;/ tak na przyszłość - lepiej brzmi "skończył we mnie" ;/

Jak ni wiesz jak pigulki dzialaja to po co je bierzesz? Dziecko z Ciebie. Pigulki dzialaja odrazu po tym jak wzielas pierwsza tabletke, oczywiscie tylko jesli twój organizm je przyjmie. Bo mialam kolezanke co na nia ten rodzaj hormonów nie dzialaly. Zreszta nawet jak masz przerwe to pigulki Cie chronia przed ciaza, i jak masz okres to tez. :D :D

Gość SYLWIA P. ...
dobra ale jestem poddenerwowana dlatego już pisze wszystko co mi na myśl przychodzi

Gość pażdziernik2008
dziecko weź się za naukę może a nie za sex - wtedy nie bedziesz mieć problemów takich...a jak już musisz to może najpierw weź faceta i się uświadomcie oboje - a nie potem panika i strach w oczach... czytaj ulotke anty-tabsów, a dowiesz się czy masz podstawy sie czegoś bać...a jak nie jesteś pewna co do działania tabsów już to trzeba było pomysleć o tym nim wskoczyliście do łóżka!! porażka...

Gość SYLWIA P. ...
Październik 2008 ale .......s u k a.............. z Ciebie za przeproszeniem.potrafisz tylko dojebać tymi głupi tekstami bo jesteś doświadczona a na pewno bylo tez wiele sytuacji w ktorych sie bałas i miałas problem a dla innych to było banalne to jest dopiero porażka nie zrozumienie drugiego człowieka,po za tym nie musisz sie wypowiadać skoro tak piszesz tylko oby komuś sie przykro zrobiło dziecko

Gość SYLWIA P. ...
,,wredna suka,, he he dzięki chociaż Ty jedna potrafisz pocieszyć ;)

Gość SYLWIA P. ...
._monte_. chodziło mi o prezerwatywe,ze nie uzywam jej bo biore tabletki!

Gość kasiutelpsiutek
nie jesteś w ciąży :*

Gość kenchus
...ale z drugiej strony to dobra lekcja na przyszłość by lepiej uwarzać, seks jest dla rozsądnych ludzi, wiadomo że nic się nie stało ale pomyśl jak mogłaś pomotać swoje życie...niech każdy pomyśli :)

Gość klooosska
nie jesteś w ciązy Sylwia, nie przejmuj się komentarzami tych idiotek

Gość pażdziernik2008
ahahah no to mnie powaliłaś swoją płycizną...o rany...dla twojej wiadomości sztuka czytania textu ze zrozumieniem daje wiele korzyści :) czytaj ulotkę a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy! dla sprostowania - nigdy nie miałam stresu bo też nigdy nie byłam w tak absurdalnej sytuacji...brałam tabsy przez 6 lat i od niedawna znów biorę... weźcie moze jednak się doedukujcie, wyjdzie wam na dobre! a nie potem głupie tematy i wielki żal do innych że cie nie pocieszyli... nie jestem od pocieszania ciebie! jak już jedyną osobą, która winna cię pocieszać to równie odpowiedizalny facet co ty - czyli ten z którym niedawno sie kochałaś...!! think, think, think

Gość tomaszek178
PaZDZiernik 2008, ale Ty jestes popierdolonaaaa... bez kitu najmądrzejsza ze wszytskich ,nigdy nie była w takiej stresujacej sytuacji ojeju to jakiś wyjątek?trzeba cię wpisać do jakiejś ksiegi czy co? wez idz spać dziewczyno bo jak czytam, twoje wypowiedzi to zygać mi sie chce, pewnie skaczesz z chuja na chuja i najlepiej wszystko wiesz popierdolonaaa sukoooo :) p.s. Sylwia nie martw sie TABLETKA DZIAŁA OD razu.moja dziewczyna tez bierze

Gość klooosska
wredna suka >> te idiotki to nie było akurat do Ciebie,ale patrzac po twoim loginie.. wredna:. jestes wredna nie wydaje mi się, chociaz cos madrego napisałas tu a nie jak te idiotki niekótre:)

Gość pażdziernik2008
ty też wróć do szkoły , bo jak widzę coś nie tak z twoim językiem, nie byłam w takiej sytuacji - to nie cud - tylko rozwaga i odpowiedzialność! masz problem - to nie czytaj - nikt cie nie zmusza! nie bluzgam Ciebie więc może i ty się kontroluj!

Gość Kokieteczkajedyna
nie analizując poziomu Twojej wiedzy oraz wieku.. odpowiem nie musisz się martwic, gdyz wzielas 1 tabletkę w 1 dzien okresu. Wszystko bedzie ok. zabezpieczona bylas juz od 1 tabletki. a to,ze masz jeszcze okres to nie jest dziwne, bo w jednym poscie dodalas "mam jeszcze okres (dziwne)". nic w tym dziwnego, tabletki nie zahamowaly ci przeciez okresu.

Gość SYLWIA P. ...
Kokieteczkajedyna>>> tak wiem ,ale okres mam zawsze 4 dni.. a to juz 6 dzien dlatego to dziwne,czy to przez te tabletki?

Gość SYLWIA P. ...
wredna suka>> he naprawdę dziękuję ... niby wredna a taka miła! ;-)

Gość gośka_19
ha... czytam wasze komentarze to śmiać mi sie chce, na prawde niektóre z was to wredne ....suki.... :) sylwia nie jesteś w ciązy :):):) tabs działa od razu!!

Gość motylkowooo
nie czarujmy się ,niektóre z Was nie grzeszą inteligencją (smutna prawda) zawsze najmądrzejsza a najgłupiej się wypowie :) Dziewczyna ma problem a tu jakieś żarty sobie robicie,jak komuś się nie podoba ..sory że to powiem w tak piękny dzień to __>wypierdalaććććććć!!!

Gość motylkowooo
o już po 24...czyli po walentynkach czyli nie ma pięknego dnia....wiec można mówić brzydkie słowa

Gość małgosieeek
do autorki postu: 1. Przeczytaj ulotke 2. poczytaj o cyklu miesiaczkowym 3. dobrze ze chociaz wiesz jak seks sie uprawia:D Pozdrawiam:)