Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona21111

Moja matka kocha mnie bardziej od brata! Szok!

Polecane posty

Gość ona21111

Tak, mi powiedziała moja mama przed wczoraj, a dokładnie cytuje: " Zawsze Cię kochałam bardzo, byłaś dla mnie najważniejsza. X... nigdy tak nie kochalam jak Ciebie" Byłam w szoku, bo mój brat był w sąsiednim pokoju, nie wiem czy słyszał, ale mam nadzieje, że nie. Boże, ja nie wiem jak matka tak może powiedzieć, ja bardzo kocham mojego brata mimo, że jego ojciec jest mim ojczymem. Zawsze byliśmy normalną rodziną, ale teraz jestem wściekła, że matka powiedziała ze mnie kocha bardziej! Tak nie można, boże jestem w szoku i modle sie by mój brat tego nie słyszał.

Gość upupupupupupupup

Gość takaJednaOna
Powinna kochać ale nie kocha... I co? Dla mnie to straszne i nie chodzi o to, że to matka, ale, że to mój brat, którego kocham najbardziej.

Gość moze matka miala zly dzien
moze brat akurat jej podpadl, albo ojczym, do ktorego brat jest podobny. A ty kochasz bardzij matke czy brata?

Gość takaJednaOna
Matka nie miała złego dnia, ja bywam rzadko w domu i dlatego może to powiedziała. Ale to jej nie usprawiedliwia, dlaczego mnie a nie jego, no dlaczego? Bo co ja studiuje a on nie? Kurde on ma dopiero 13 lat i już mnie stawiają za wzór dla niego, a to tylko dziecko przeciez. Jestem wściekła jak nikt!

Gość ale napisalas
"mój brat, którego kocham najbardziej". Czyli bardziej od matki? Jesli tak to 1:1

Gość takaJednaOna
Mojego brata kocham tak samo jak i matkę i nie ma porównania bo oboje są dla mnie najwazniejsi.