Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka131

Byłe związki

Polecane posty

Czy faceci tęsknią za swoimi byłymi jak dziewczyny? Np chodzi mi o to czy mając partnerkę która już kochacie to mimo to myślicie o byłej dziewczynie, czy za nią tęsknicie?

Gość do anka131
Mój facet mnie dziś rzucił :( I nie mam z kim o tym pogadać.... Ciekawe czy jeszcze wróci :( Zrobiłam najwieksza głupote źycie. Wzięłam tabletki ketanol chyba z 17, 2 apapy i 8 gripexow. Nie umiem życ bez niego jeszcze sie tak truje. Ja nie dam sobie rady bez niego. A jaki jest twój problem?

kocham mojego chlopaka ale czesto tesknie za bylym, taki paradoks, zastanawiam sie czy mezczyzni tez tak maja, nie truj sie kochana, czuje ze milosc przed Toba, wszystko co najpiekniejsze, wiec nie warto, jesli Cie kocha wroci do Ciebie, albo Ty zawalcz o ta milosc, al ejesli nie da sie rady uwierz mi warto zyc :-)

Gość do anka131
To nie żadna prowokacja ani nic. Powaga. Wzięłam to wszystko koło 19 i nadal rzygam. Nie mam na nic siły....facet mnie rzucił w walentynki.....to miała być próba samobójcza ale tylko sie otrułam nic więcej

Gość do anka131
Ale miała być wspólna przyszłosć, on mi to obiecywał.... Niestety wszystko sie rozpłynęło...tak nagle..

wiesz czemu tak jest bo Zly nie chce abys byla szczesliwa, bedzie Ci mowil ze nie ma po co zyc i to wszystko co masz w glowie, zawalcz o zycie i swoje szczescie, a bedziesz , obiecuje Ci

ja tez kiedys przezywalam straszne chwile, ale zawsze trzymalam sie mysli ze jest gdzies ktos kto mnie bardzo kocha i irzeczywiscie tak sie stalo, dzis czuje sie kochana, warto zyc!!!

Gość do anka131
Zadzwonił do mnie, oprócz tego pisaliśmy na gadu i powiedział że z nim nigdy nie zaznam szcześcia bo on jest w pewien sposób chory...(problem polega na tym że jest uzależniony od zakładów bukmacherskich) kiedyś wygrał 30 000tys a teraz wszystko przegrywa, i próbuje mu pomóv sie z tego wyleczyć ale czy to ma sens? On mówi ze i tak mnie kocha, ze jestem wspaniała ale nie chce mnie ranić, bo jak mu jakiś mecz nie wejdzie to jest tragedia...

Tez mnie facet rzucił i miałam doła ale uwierz mi to przechodzi Ale teraz to Tobie jest chyba jakis lekarz potrzebny taka dawka może Ci uszkodzic wątrobe albo cos

Na pewno warto mu pomagac jesli o to prosi, lecz mysle ze Cie nie kocha, to jeszcze nie ten, ale pomysl gdzies spi na swiecie, moze wcale bardzo blisko Ciebie facet dla którego jestes storzona, ktory bedzie Cie kochal do upadlego, czy to nie piekne?

Czy tęsknią ... to zalezy od tego jakie relacje były miedzy nimi Dzieczyny nie zawsze tęsknią za byłymi i to tez zalezy od relacki

Gość do anka131
Wiele razy przechodziliśmy kryzys i to zawsze on robił pierwszy krok ku temu by sie pogodzić... To co mówicie ma sens, ale ja już poznałam wielu chłopkaów i wielu mnie niestety wykorzystalo a jemu jednemu tak zaufałam. A jeśli chodzi o te tabletki to starałam sie je jak najszybciej zwymiotowaćm ale nadal nie chce przejść, jak nie przejdzie do rana to pojade na jakiś dyżur do szpitala

Wiem co czujesz i rozmumiem Jak mnie były olal to tez tak bolalo i nie widziałam w niczym sensu Ale wiedzialam ze ten sens jest .Męczyłąm się strasznie i czekałam az mi przejdzie i przeszło

ja niestety tesknie, kocham ich obydwu, tyle ze tego obecnego o wiele bardziej, to naprawde czasem meczy, chcialabym nie pamietac w ogole

Dlatego trzeba dziewczyny bardzo sie szanowac i nie dawac wykorzystywac, trzeba wiedziec komu dac sie wykorzystac w odpowiedniej chwili, swoje cialo i caloksztalt

Gość do anka131
jeśli chodzi o niego i tą jego chorobe musze jutro znaczy dzisiaj zadzwonić do jego taty i mu powiedzieć zeby on do niego przemówił w jakiś sposób.

Gość o lol
anka ale jak to zrobic? jak rozpoznac ze dla tego warto a dla tamtego juz nie?

Nie wiem, czy to najlepszy pomysl, jesli on jest od tego uzalezniony, to raczej to mu nic nie pomoze, on sam musi ztym skonczyc, pokaz mu ze jestes wazna, ze musi o Ciebie zawalczyc, ze nie ma ze tak wszystko na talerzu, mezczyzni chca zdobywac kobiety , tego jestem pewna, wiec daj mu sie zdobyc

Bedac z kim dlugo wiesz czy mysli o Tobie powaznie, przynajmniej tak jest u mnie.

Gość o lol
ja stracilam dziewictwo z facetem, ktorego bylam pewna... i co? zerwal kontakt... :o nie ma na to reguly... a jezeli jestes wstanie wyczuc to, to zazdroszcze :)

Gość do anka131
On chce jutro przyjść po tym jak sie dowiedział co zrobiłam. Zgodzić sie?

Gość o lol
pewnie ze sie zgadzaj! przynajmiej bedziesz miala okazje zeby z nim porozmawiac...

Jesli Ci na nim zalezy to spotkaj sie z nim, ale pamietaj naprawde niech On zabiega o Ciebie, ja zrozumialam to czytajac taka ksiazke "Dzikie serce" polecam, zrozumiesz wtedy mezczyzn i bedziesz szczesliwa, ta ksiazka duzo mi wyjasnila, dla kobiet jest tez Urzekajaca tego samego malzenstwa

Gość do anka131
Twierdzi ze sie martwi o mnie... I pewnie że chce go widzieć. Ale po tej wizycie chce żeby zrozumiał że mi zależy i nie chce go stracić. Cały czas płakałam,, wymiotowałam i po prostu nie mam juz siły zeby sama sobie poradzić...Mimo wszystko potrzebuje go