Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylasztudentka

do studentow pytanie ...

Polecane posty

Gość bylasztudentka

Czy do dziekana mozna napisac e-maila czy raczej nie wypada ? Czy dziekan przyjmuje osobiscie studentow na rozmowe ? Panie w dziekanacie nie umialy mi udzielic odpowiedzi na pewne pytania. Opisze moj problem: Studiowalam pielegniarstwo ... jednak ze wzgledu na powazna operacje postanowilam przerwac studiowanie na I roku po 2 semestrze (zaliczylam go, ale nie podeszlam do 2 egzaminow) Nie przystapilam w ogole do egzaminu z biochemii i anatomii, oraz miesiecznych praktyk w szpitalu. Zaluje ze nie pomyslalam o dziekance, ale badania przed operacja tak pochlonely moj czas ... Brakuje mi wszystkiego co zwiazane z pielegniarstwem ;/ kontaktu z pacjentami, zajec w szpitalu itd. Co powinnam zrobic ? Czy moje papiery zostaly wyrzucone ? Chce wrocic na te studia. Czy w takiej sytuacji bede musiala ponownie startowac w rekrutacji i powtarzac rok? A moze wystarczy za zgoda dziekana zaliczyc w sesji egzaminacyjnej biochemie i anatomie. Jak to wszystko u Was wyglada ?

Gość ascaa
Napisz do niego maila, jesli udokumentujesz operację to prawdopodobnie zezwoli Ci na kontynuowanie studiów.

Gość hahahahahaha
idz do sekretariatu w szkole i sie spytaj

Gość ja bym skoooczył

Gość dsgfdsvdsvc
"idz do sekretariatu w szkole i sie spytaj" a może byś tępa pizdo najpierw przeczytała cały post a nie tylko pierwsze 3 linijki?:o

Gość bylasztudentka
Bylam w sekretariacie w dziekanacie i babki sa ciemniejsze niz ja :P

Gość no jak jak
pewnie to zalezy ile lat od tego minelo jak duzo to mozliwe ,ze bedziesz musiala od poczatku zaczynac

Gość hellllllllllllllppppppppppp
Jesli nie minęło 5 lat ro pewnie mozesz kontynuwac ale od drugiego roku, czyli 2 rok musisz powtarzac.

Gość hellllllllllllllppppppppppp
aaa zle przeczytalam ty nawet nie masz zaliczonego 1 roku tak? czyli raczej zaczynasz od początku a jedynie zaloczone przedmioty byc może ci wykladowcy przepiszą

Gość papiery na pewno są jak nie w
dziekanacie to w archiwum. Napisz podanie do prodziekana do spraw studenckich z prośbą o wznowienie studiów, podaj który semestr masz zaliczony, ilu egzaminów nie zdałaś, babki w dziekanacie powinny sprawdzic w teczce, opisać podanko i razem z teczką dać dziekanowi, który podejmie decyzję. U nas student wraca na ostatni zaliczony semestr, ewentualnie uzupełniając różnice programowe, jesli się siatka zmieniła.

Gość dziekuje wszystkim
za odpowiedzi. Zaczne od e-maila ...

Gość ja mysle ze bedziesz
musiala chodzic na 2 semestr od nowa nawet jak go zaliczylas ... tak bylo u mnie na uczelni w przypadku kolezanki.